I hela mitt liv har jag väntat på livet, jag har längtat efter någon att längta till.

Glad Valborg (?) och grattis kungen! Tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen. Ska iväg till Slottskogen lite senare och efter det blir det nog myskväll. Har egentligen inte så mycket mer att säga... Jag kan säga att jag är jätteglad och njuter av det fina vädret, känns nästan som sommaren redan är här. Härligt!

28 april



Sea of Love - Cat Power

Den här låten har varit i huvudet ett tag nu, måste lyssna på den en massa.

This. Here and now. With you.



Får bli ett till inlägg, bara för att jag inte orkar gå och lägga mig. Två bilder från kvällen.

While everyone's lost, the battle is won.




Några bilder från tidig april.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Är supertrött, men glad ändå. Ska försöka plugga lite nu och sen ska jag tillbaka till skolan för att se esteternas "konsert".
Jag orkar inte blogga mycket nu, känner att jag inte riktigt har tid till det.

Hey baby allt såg dystert ut.

Samma sega sörja utan slut
Baby allt såg hopplöst ut
Men nu i dig ser jag vägen bort och ut





Fick bli lite random, nytagna bilder.

Hej på er! Ville bara säga att jag lever, det var faktiskt längesen jag levde såhär mycket. Hoppas ni har haft en bra påsk osv. Imorgon börjar skolan och jag kan ju säga att jag är sådär peppad, hade inte tackat nej till en vecka lov till. Men har vi tur går veckorna fort så vi inte behöver vänta så mycket på att sommarlovet ska komma. Sommarvädret har vi ju redan i alla fall. See yah!

 

 


en glänta syns i hennes snår.










Eftersom jag varit så dålig på att blogga ett tag nu, fick det bli en så kallad bildbomb med bilder jag knäppt de senaste dagarna. Jag har varken haft ork, tid eller lust att blogga. Men jag kan säga att jag har ett väldigt bra påsklov, och jag hoppas ni också har det. Njut av lovet och av det fina vädret. Adios!


måndagen.








I måndags var jag vid havet och grillade med finfina vänner. Det är först nu jag känner att jag har tid och ork att ladda upp bilderna. Vi hade i alla fall hur trevligt som helst och jag fick lite sommarlovs-känsla, kanonväder!

_





Utanför vårt fönster hör vi markens sånger.
Som ett rastlöst barn om våren, dagen kommer.
Lyssna till den sång som jorden sjunger.


Efter slask och is och snö fanns plötsligt nåt att leva för.





Några bilder från dagen.
Jag rotade fram min cykel idag för en spontan cykeltur. Våren är här nu, och jag hade nästan glömt hur underbar den är. Nu tar det emot att gå in, jag kan inte få nog av den friska luften.

Test



Testar igen, och nu funkar det!

2011-04-13


Min frukost hehe..

På väg till skolan.

Satt i aulan större delen av dagen.

Vi fick skoldatorer.

Vi lämnade skolan. Som för övrigt ser väldigt dyster ut här.


Jag och Lisa tjockade oss lite innan gymmet.


Självklart gick det ingen buss från gymmet.

Mina två datorer!

Watch out Cupid.






Mer bilder från dagen.

Här sitter jag ock pluggar geografi en lördagkväll, men jag är väldigt glad ändå faktiskt. Kanske beror på en kick av kaffet jag slängde i mig? Eller för att dagen varit väldigt bra? Åkte in till stan tidigt och flängde runt där ett tag. Efter att vi besökt Carl Norén blev det fika, mys! Dessutom är det verkligen vår idag! Åh vad jag har längtat. Nu ska jag passa på att plugga ett tag innan kicken är över.

Carl norén.



Idag har jag varit på Bengans och sett/lyssnat på Carl Norén och fått autograf. Kul kul!

Ska jag känna, ja då ska det finnas tid att känna fritt.




Känner att det varit lite dåligt med bilder på sistone, därför fick det bli några jag hittade i mobilen. Jag gillar solnedgångar.

Jag hade tänkt kolla på ett (en?) vernissage idag, men det blev ändrade planer och jag tog en promenad med Frida i blåsten istället. Herregud vad det blåser! Men vi lyckades hålla oss kvar på marken ändå. Nu ska jag snart äta god middag och sen blir det fredagsmys.

Please wear the face, the one where you smile.

Den här dagen har varit ovanligt bra för att vara torsdag, torsdagar brukar vara riktigt jobbiga dagar. Dock är det snart dags att ta tag i lite pluggande... Tänkte bara säga att The Strokes nu är bokade till Peace and Love!! Likaså Håkan Hellström och Mando Diao. Dessa är nog mina främsta favoriter, så det är grymt kul att de kommer uppträda på samma ställe. Är helt otroligt taggad! Det enda som skulle kunna göra det lite bättre är om The Kooks skulle komma dit istället för till Siesta!, det skulle vara rätt enormt att se dem med. Men man kan inte få allt man vill ha, tyvärr.

I know that i should forget, but i can’t.



Nu tänkte jag tipsa lite om konst, något jag nog inte gjort tidigare i bloggen. Konstnären heter Julie Nord och hon har nu en utställning på Nordiska Akvarellmuseet. Jag tycker målningarna är rätt coola, det finns så mycket att titta på. Jag blev väldigt inspirerad och sugen på att teckna eller måla nu... Jag hade tänkt införskaffa lite akvarellgrejer, får se hur det blir med det.

Sail beyond doubt.


Här sitter jag och läser om skönhetsideal, jag tänkte att det var dags att ta tag i samhällsarbetet nu. Det är rätt intressant, men det finns så mycket om det så man blir helt förvirrad. Anyways, denna lediga fredag kommer ägnas åt pluggande. Inte jättekul precis, men med några chokladbollar funkar det. Och jag kanske ska säga att jag mår mycket bättre idag, halsen är dock lite sådär. Vi hörs när vi hörs!

och jag försöker att hålla mig vid ytan allt jag kan, fast topparna är högre nu och dalarna är djupare sedan elden försvann.

Livet består av toppar och dalar, det går upp och ner. Jag har märkt att det kan vara jobbigt att kämpa sig upp mot toppen och att det är jättelätt att ramla ner i dalen när man äntligen kommit upp. Och jag har märkt att ju högre topparna blir, desto djupare blir dalarna. Varför kan man inte stanna där på toppen? Bygga ett hus och bosätta sig där för evigt. Skulle man tröttna då? Tröttna på att alltid se samma sak när man tittar ut genom fönstret. För känslan man får när man kommit upp på toppen är ju den bästa känslan som finns, ska man inte försöka uppleva den så ofta man kan då? Man behöver nog vara i dalen ibland för att inse hur bra det är på toppen.

Nattfunderingar bara.

RSS 2.0