bra kväll, dålig morgon.

Igår var Simon här och åt middag och chokladpudding med mig och min familj och gjorde det lättare för mig att sova, jag tycker inte om att sova ensam nu för tiden. Det var mysigt och det kändes verkligen som fredag. När klockan ringde imorse fick jag dock klart för mig att det är ett par vardagar kvar på veckan. Jag tog mig motvilligt upp ur sängen och gjorde mig i ordning och tvingade upp Simon. Efter att ha åkt buss och tåg och gått i regnet, släpandes på idrottskläder, dator och tygpåse med diverse saker i, kom jag till skolan och hade en ovärd lektion och insåg att jag mådde för dåligt för att orka stanna i skolan idag. Så, jag tog mitt pick och pack och åkte hem för att vila i sängen och trösta min onda hals med en kopp te. Så himla ovärt.

270812

Idag har jag: fått massa morgondagg på skorna och frusit i väntan på bussen, haft en lektion och slutat 09.30, träffat Simon en kort stund och ätit en bit kaka jag fick av honom, åkt hem, suttit vid datorn, ätit amerikanska plättar och druckit te och kaffe, promenerat i solen med hunden och börjat kolla på Skins! (jag har tänkt börja kolla på det länge nu, men aldrig gjort det) Tack och hej!

Second cut.

 
Här är Timo Räisänens nya låt! Jag antar att denna låten kommer vara med på albumet som kommer 19 september. Inte hans bästa enligt mig, men ändå helt okej.
 
Idag har jag sprungit i ösregnet, och nu sitter jag i sängen i mina favoritmyskläder och äter melon och morot och dricker ramlösa med smak av mango (gott!) Känner mig nyttig och nöjd.

back and forth.

Hej på er! Igår såg jag Foo Fighters Back and Forth, en dokumentär om bandet. Himla intressant (om man gillar Foo Fighters då)
Annars har jag inte gjort så väldans mycket... Jag har varit i skolan, satt igång ett larm på Elgiganten några gånger (det piper alltid när jag tar i något i sådana affärer), kollat på It's kind of a funny story, ätit Ben & Jerry's (jag och Simon brukar dela på en) och sovit ut. 

god morgon.

Jag insåg för ett tag sen att jag kan ta bilen till skolan idag, och har därför en massa tid över innan jag måste sticka. Så nu sitter jag bara och fördriver tiden, med att ta bilder på mig själv och att blogga. Men snart måste jag ut i stormen med hunden, usch och fy.. Idag slutar jag ungefär fyra, liksom tre andra dagar i veckan, och är inte särskilt pepp. Men, snart är helgen här!

jag håller andan med dig, för jag vet hur du känner.

Idag har jag städat och rensat i mitt rum. Jag insåg hur mycket skit jag har i mina lådor och på mina hyllor, slängde det, sorterade och fixade. Detta resulterade i mer förvaringsutrumme, mer ordning och en nöjd Emma. Jag funderar på att ge mig ut och jogga, för att bli ännu nöjdare, men peppen finns inte. Vad gör man då? Tvingar sig ut ändå? Eller struntar i det och sitter framför datorn istället? Får fundera lite på det..
Konstigt att det alltid känns som att man inte har några kläder när man ska klä på sig, och så är garderoben i princip full. Och konstigt att jag hela tiden vill köpa nya tjocktröjor, när det antagligen är det jag har mest av. 

första dagen.

Jag är så jäkla trött på min lugg, som är för kort för att ha bakom örat men såpass lång att den irriterar när den hänger fram. Åter igen funderar jag på att göra en radikal förändring och klippa kort igen (inte luggen), men samtidigt vill jag ha tillbaka mitt långa hår. Vilka problem!
 
Idag började jag hur som helst skolan. Det var lika tråkigt att vara tillbaka som det brukar, men jag har ju bara detta läsåret kvar. Jag har lovat mig själv (som jag gör varje gång skolan drar igång) att jag ska planera och ha struktur i allt plugg, jag behöver det verkligen. Jag kanske ska börja med att skaffa mig en kalender...
 

natur.

Jag var som sagt ute och promenerade med Simon och min hund i skogen igår. Vi gick till en sjö och det var jättemysigt, trots att det började regna. Ljungen blommade, och det var fint.
Vi var ute i naturen och promenerade även idag, denna gången vid havet. Det var varmt så vi badade, sista doppet detta lovet. Ja, imorgon börjar skolan. Men jag orkar inte oroa mig och ha ångest, jag är så förväntansfull inför framtiden, jag väljer att fokusera på det istället.

fredagen.

Igår såg jag som sagt Kristian Anttila, det var jättebra! Jag har sett honom i Borlänge en gång med, men det här var bättre. Vi kollade på Little Marbles innan också, och jag måste säga att de var bättre än jag trott.
 
Jag och Simon har precis kommit hem från en promenad i skogen och ska snart laga middag. Mina föräldrar och syskon är borta över helgen,så jag och Simon får agera vuxna. Hejdå!

sensommar.

Jag var precis ute på en härlig promenad med min hund Disa. Trots att det är 22 grader ute, känns det att sensommaren är här. Men det gör mig inte så mycket, jag älskar varma sensommarkvällar och fina höstdagar.
Ikväll ska jag se Kristian Anttila på Brewhouse, vilket jag hoppas kommer bli jättebra. Men först ska jag städa, och förhoppningsvis slappa lite också.

engångsgrill, klippor & pussar.

Ikväll åkte jag och Simon till havet för att grilla och pussas. Vi hade tänkt bada med, men det var lite för kallt för det. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och lyssnar på Spectors nya album, så himla bra!

kulturkalas och så.

Igår var jag på Göteborgs kulturkalas med Lisa och Frida. Vi såg Familjen på Liseberg och lite av Den Svenska Björnstammen på Götaplatsen. Jag lyssnar inte särskilt mycket på varken Familjen eller Den Svenska Björnstammen, men det är en sån go stämning där så det spelar ingen större roll. Jag vet inte om jag ska in till Göteborg för kulturkalas ikväll också, eller om jag hittar på något annat.Det återstår att se!

mönstrat.

På bilden ovan kan man se lite av en tjock, mysig tröja och en fulsnygg skjorta som jag köpte igår. Något som gör mig lite positivare till att hösten snart är här, är de snygga, mysiga kläderna man kan ha på sig. Efter shoppandet åt jag den godaste ceasarsalladen jag någonsin ätit på en restaurang med Simon, vi lär gå dit igen. 
Det var allt!

det senaste.

Igår var jag, och några fler, på restaurang för att fira att Frida fyllt 18. Det var mysigt och gott! Denna bilden togs på väg till stället vi skulle äta på, jag tyckte det såg höstigt ut.
Idag har jag varit ute på havet med min familj. Jag lyssnade på musik, läste, åt hamburgare, solade, badade och brände mig i solen. 

100812.

Igår var jag i stan med Lisa och Sofia. Vi gick runt en del, åkte rätt mycket spårvagn och kollade in Way out west och alla taggade festivalbesökare. Sedan mötte vi Andreas för att fika och på kvällen gick jag hem till Simon. Vi låg i sängen och bara pratade och han värmde mig som vanligt, frusen som jag är. Sedan somnade vi intill varandra.
 
Idag gick jag upp till alarmet på mobilen för att åka och slipa de specialgjorda sulorna till mina joggingskor, skönt att slippa det jävulska skoskavet. Resten av dagen kommer jag lyssna på musik, dricka te, kolla på serier och läsa. Idag är jag en nöjd tjej, trots att vädret är fult och skolan börjar om 10 dagar.

extremt högt och otroligt nära.

Jag sitter i sängen, alldeles matt efter någon timma på gymmet, med planer på att bara slappa med lite läsning. Jag har velat läsa den här boken ett bra tag nu, och nu har jag den äntligen här i mina händer. Jag läser allt för sällan, trots att en riktigt bra bok är något bland det bästa jag vet. Hoppas att "Extremt högt och otroligt nära" kan leva upp till mina förväntningar!

slapp måndag.

Idag ligger jag i sängen och kollar på Awkward. Jag orkar faktiskt inte göra nåt annat. Vädret är skit och jag är seg, så varför inte?

Inget egentligen.

Tog de här bilderna från min Tumblr.
Idag har jag slappat i sängen, bakat kladdkaka till mormor som fyller år, tränat och ätit en god middag. En rätt så händelselös, men skön, dag. Det var faktiskt allt från mig för den här gången! Det är svårt att blogga när man inte har nåt kul att berätta.. Jaja, vi hörs!

030812

Idag var jag, mamma, pappa och mormor hos farmor en stund och åt sallad och fika. Jag gillar hennes lägenhet och hon har söta, väldigt gamla koppar. Nu ska jag äta glass i sängen med Simon!

fika, prat och blixtar.

Gårdagen bjöd på två väldigt bra vänner, en massa prat, en massa fika och en massa regn och åska. Vi hade planer på att åka till Liseberg, men eftersom det var sånt oväder åkte vi hem till Lisa istället och pratade nostalgi och gamla minnen. Det var en fin dag!

RSS 2.0