frukost/mellanmål.

Som de flesta av er säkert redan vet, så är frukost och mellanmål antagligen mina favoritmåltider. Och idag när jag åt lite mellanmål på eftermiddagen tyckte jag att det var så gott att jag ville göra ett inlägg om det, haha! Den här müslin är min favorit, dels för de goda bären och dels för att den är så krispig. Supergott till vaniljyoghurt! Nästa grej är ett te. Jag fick en massa olika tesorter av Simon när vi varit tillsammans ett halvår, detta är ett av dem. Ni kanske ser likheterna, haha. Jag har ett till med olika bär som är precis lika gott!

blä.

Hittade detta charmtrollet på Naturhistoriska. Söt.
Jag dricker god juice, äter mandel, lyssnar på bra musik och pluggar spanska. Gud vad jag hatar spanska nu! Det är nog det skolämnet jag ogillar mest. Konstigt med tanke på att jag nästan tyckt om det och haft lätt för det i typ 4 år... Blä.

the little things that she says.

Det första jag gör när jag kommer hem efter en lång dag i skolan är att ta på mig myskläder. Jag går i princip alltid i gosiga kläder när jag bara är hemma. Tröjan och tofflorna är världsbäst!

Vi är ett tåg utan nån räls, Som åker liksom hur som helst.

Ursäkta de kassa iPhone-bilderna..
I helgen har jag bland annat:
Sett filmen The Tree Of Life (en konstig film med väldigt fina bilder), vaknat med solsken i ögonen och med kvittrande fåglar utanför fönstret med en fin person, promenerat med hans hund, kollat på Harry Potter, fått panik och nästan svimmat på grund av syrebrist (gud vad obehagligt det var!), kollat på One Day, somnat massa gånger, joggat, njutit av fint väder, lyssnat på Bo Kaspers Orkester, övningskört, pluggat, hängt upp en tavla som jag fick av farmor för ett bra tag sedan och städat mitt rum.

Hisingen - Manhattan.

Kristian Anttila släpper nytt! Här får ni ett smakprov på plattan som kommer i april. Gud vad jag gillar den mannen!
Idag vaknade jag 3 på morgonen, har varit otroligt trött hela dagen. När jag kom hem från skolan råkade jag somna och sov gott ett par timmar. Vaknar lika trött som innan och inser att ännu mer pluggtid försvunnit, bra jobbat!!

tisdag.

Nybäddad säng, mat i magen, myskläder, dator, Friends.. En kopp kaffe eller te skulle vara pricken över i. Dagen borde innehållit en del pluggande med, men pluggtimmarna försvann på grund av matlagning. Så, jag har bestämt mig för att ha en slappkväll. Helt okej tisdag.

I'm home!

Nu är jag hemma i Sverige igen, med lite blandade känslor. Det har varit en grym resa, men på ett sätt är det ändå skönt att komma hem. Vi har varit i Los Angeles, Las Vegas och San Francisco och mitt huvud är nu proppfullt med nya upplevelser och intryck. Jag är jättetrött och tidsrytmen är helt skev, men det blir ändå till att komma tilbaka till vardagen och skolan imorgon. Jag kommer förmodligen visa mer bilder och skriva mer om resan, än så länge jag har inte haft tid eller ork att ens kolla igenom bilderna jag tagit.

Ja, jag lever

men jag är i USA nu och har begränsat med internet, därför blir det ingen uppdatering. Men jag kommer hem på söndag, och efter det lär bloggandet komma igång igen. Vi hörs!

united states of america.

Om ungefär 5,5 timmar beger jag mig mot flygplatsen, och slutdestinationen är Los Angeles! Jag är så gott som klar med packningen och i princip redo för sticka, ska bara försöka få några timmars sömn först. Det här blir den längsta, och antagligen häftigaste, resan jag gjort. Gissa om jag är peppad!

Ain't no rest for the wicked.

Två instagram-bilder från min lördag.
Drack varm o'boy med grädde och marshmallows med Simon och byggde nagellackstorn på köksbordet.

Fredag.

Lite jag, lite skolmat och lite matematik.
Idag var det sista dagen i skolan på två veckor för min del, skönt! Dessutom var det en väldigt chill skoldag, jag gjorde i princip ingenting.
Det som står på schemat nu är städning, påbörjning av packning, tacos och myskväll. Jag känner mig så jäkla nöjd och lättad just nu.

The heart longs to get away.

Jag sitter i köket och pluggar, idag igen. Det är rätt mycket skolgrejer som måste göras klart innan jag ska resa. (4 dagar kvar!!) Jag tänkte att jag kunde lätta upp den tråkiga pluggstämningen med att visa lite hur jag ser ut idag. Stickad tröja, svart krage och lite knasigt hår. På ena sidan är det nästan lockigt och på andra sidan är det nästan rakt, knäppt självfall...

RSS 2.0