Låt oss fly, låt oss segla bort.



Jag tänker inte beskriva hur jag känner, för det känns inte värt. Idag har min säng varit min bästa vän, och jag är inte redo att lämna den än.

Du sa inte förlåt, jag sa ingenting.








Plus i kanten till er som ser hunden på sista bilden.

Ursäkta "bildbomben", men jag tyckte det var dags med lite bilder här nu! Idag har jag varit på inspelning av Postkodmiljonären med alla andra Spm1or, det var en upplevelse. Har aldrig varit med på nåt liknande, så det var kul att se hur det verkligen går till. När jag kom hem slängde jag i mig lite mat och gick ut i solen. Blev en längre promenad för jag orkade helt enkelt inte gå in igen. Nu ska jag fixa te och lägga mig i soffan. God afton!

Låtarna just nu.



Vi Kommer dö Samtidigt - Säkert!


Dansa Fastän - Säkert!

I saw an angel become the devil.

Nu ska ni få en förklaring till de tråkiga inläggen. Jag vet inte vad ni tycker, men jag själv tycker att inläggen har varit rätt tråkiga ett tag nu. Jag skriver inget särskilt och har sällan bilder från dagen. Och jag tror att förklaringen till detta är att jag bloggar när jag inte har något att göra. Gör jag något kul sätter jag mig inte och bloggar om det direkt precis, då är jag ju och gör det där. Det kan också vara så att kul saker jag är med om vill jag inte dela med mig av. Vissa saker har inte alla med att göra. Jag har rätt så lätt för att säga för mycket, därför är jag hellre lite försiktig med att skriva namn och skriva för mycket om hur jag tänker. Dessutom är jag inne i en "bloggsvacka", eller vad man ska kalla det. Jag tycker inte att det är sååå himla kul att blogga just nu, därför blir det tråkiga inlägg som tidsfördriv. Och eftersom jag egentligen inte bloggar för någon, jag gör det mest för min egen skull, så tänker jag inte pressa fram nåt som inte känns ärligt. Men jag kan ju försöka bättra mig. Det var väl det.

Kan sammanfatta gårdagen kort när jag ändå är i farten. Gick upp tidigt och åkte till stan där jag shoppade en del. Blev rätt så somriga plagg och jag längtar verkligen tills jag kan använda dom. När jag sedan kom hem sjung jag till hög musik och chillade vid köksbordet med syrran, bara för att slippa göra annat. Sedan bar det av till stan igen, med så gott som hela familjen. Där blev det kinarestaurang, vilket var rätt kult. Sedan rullade vi genom stan som var mörk på grund av Earth Hour. Mycket mer var det väl inte... Kom på att tiden kan gå otroligt fort och somnade lite för sent.
Det blev visst inte så kort som jag tänkt. Undra om nån orkar läsa...

Slå mig så att någonting händer.


Bara för att jag inte har nån bra bild.

Idag har jag gjort våfflor med två underbara vänner, det är ju trots allt våffeldagen. Go dag har det varit! Vet inte riktigt vad som gjort den så bra... Lite av allt kanske. Nu gäspar jag stort och funderar på att lägga mig och lyssna på musik och fundera lite. Godnatt!


det gör så ont att nåt så nära kan va' så långt bort.

Har precis lekt lite med kameran, rätt kul faktiskt. Nu sitter jag och redigerar och lyssnar på musik jag aldrig lyssnat på tidigare. Kanske inte min genre riktigt... Jag har också spelat gitarr så det gör ont i fingrarna. Känner att kreativiteten är på topp just nu. Men snart måste jag göra tråkigare saker, så som att plugga och städa.

Dagarnas låt :

Kom igen Lena - Håkan Hellström

Forever's not so long.

Vet du vad det är som går och går,
lika säkert som hjärtat slår?
Vet du vad det är som går och går,
döljer och läker alla sår?
Tiden talar inte för nån,
tiden bryr sig inte om nån.
Den är olidlig och tyst,
stöddig, tiden vet att den vinner till sist.


Vårsol var det här!

Har varit så härligt väder de senaste dagarna! Fast nu blåser det typ storm ute... Hur som helst, jag blir verkligen gladare när våren är här, vilket är rätt underbart. Det är rätt mycket i skolan nu, men energin solen ger mig får mig att klara det. Kanske t.o.m med ett leende på läpparna...
Mer orkar jag inte skriva, hejdå!

 

 


Du är allt jag ser och hör.


Ja, jag befinner mig fortfarande i sängen. Har dock lämnat den för en liten promenad med hunden och för middag. Så ni kanske förstår att jag har inte så mycket mer att säga om dagen. Nu kommer snart en ny vecka och vi får väl se om jag orkar med den. Jag kommer behöva plugga en hel del, och om vädret sviker mig igen ger jag nog upp. Men det finns ändå hopp!



åt helvete med himlen.



Nu har jag precis skrivit klart ett engelskaarbete om New South Wales, skönt att det äntligen blev klart! Jag kan ju säga att jag är liiiite sugen på att åka dit, hoppas jag kan göra det nån gång i framtiden.
Idag gick jag upp lite tidigare än vanligt (10.30...ehm, ah) bara för att jag verkligen inte kunde sova mer, vilket är rätt olikt mig. Men efter frukosten kröp jag ner i sängen igen, och här är jag än och jag har inga planer på att gå upp. Seg-söndag kan man säga.

Watch me shine, as all the lights closes down.




Visste ni att det är så kallad "Supermåne" inatt? Månen ligger nu som närmast jorden och  ska då vara lite större och lysa lite extra. Har också hört att man kan hoppa nån centimeter högre än vad man skulle kunna i vanliga fall, på grund av dragningskraften. Jag var precis ute för att ta mig en ordentlig titt  på månen och ja, den lyste nog lite extra starkt. Det är lite svårt att se om det är någon skillnad genom att titta på dessa bilder, men så ser den i alla fall ut för tillfället.
Godnatt!


Våren är ung och oanvänd.







Jag och syrran bestämde oss för att ta en långpromenad i vårsolen, det var jättehärligt. Jag invigde till och med min tunna jacka. Hoppas våren är här för att stanna nu, vi har ju blivit lurade flera gånger. Nu ska jag gå och baka något gott och sen får vi se hur dagen slutar. Ha det gott och ta vara på solen!


oh's.

Mer musik! Herregud vad mycket nytt det kommer nu.
Sahara Hotnights släpper ett nytt album i slutet av maj. Och i slutet av denna månaden släpps singeln "Oh's".
Jag fick precis veta att bandet startades 1992, då medlemarna var så unga som 11-12 år. Rätt häftigt att man kan starta ett band när man är så ung och sedan hålla ihop och bli så stora.


Det här var det enda smakprovet jag kunde få tag på.

life is simple in the moonlight.







Fick med mig The Strokes nya platta hem idag! Lyssnar på den nu och jag älskar den. Är väldigt glad för tillfället,  latten och det nya albumet gjorde min dag. Och du vet nog inte hur glad DU gör mig. Nu tänker jag äta, för jag är hungrig som en varg (relevant, jag vet) Sen tänker jag montera upp lite fler foton på min kala, röda vägg.


calleth you, cometh i.

And I know we became restrained
Every time we were among friends
And I know how it was last time
And how bitterly it always ends


Det skulle vara skönt att kunna flyga, kunna lämna marken för ett tag...

Känns som jag inte har sovit på flera dar, är helt otroligt trött. Jag tänker försöka trycka in några spanskaglosor i huvudet för att sedan ge upp och falla in i en djup härlig sömn.

Imorgon är det fredag och det är gööött, ändå tar det emot lite. Hoppas det blir en bra dag i alla fall. Det kanske blir vad man gör det till...

Tack för mig!

Beats and bruises.



Miss Li släppte ett nytt album igår; Beats and Bruises. Det ska tydligen vara lite "mörkare" och inte sådär sprudlande glatt som mycket hon gjort innan. Jag sitter och lyssnar på det nu, och efter tre låtar kan jag inte annat än att hålla med. Men vad gör det? Jag gillar det. Får se vad jag säger när jag hört hela...

Har som sagt blivit rätt mycket musiktips på senaste, och jag tänkte att jag kunde fortsätta på det spåret. Om ni inte har några invändningar...

Hela världen är så underbar bara man får ett svar

Jag har väl inget att säga egentligen... Jag har spelat på gitarren ett tag nu och det gick riktigt bra, om jag får säga det själv! Det finns tydligen fortfarande en vilja om att bli bättre, trodde nästan att den hade försvunnit. Men nu har jag lagt guran åt sidan och ska snart försöka skriva lite engelska.

Jag har tänkt och funderat lite. Frågat mig själv varför jag egentligen har en blogg. Vet inte om jag hittat nåt svar på den frågan egentligen. Jag måste erkänna att bloggen känns rätt värdelös. Det hela började med att jag var uttråkad. Jag satt och kollade igenom massa bloggar och fick idén om att starta en egen. Vad den skulle innehålla och vad syftet med den skulle vara visste jag inte, och det vet jag inte än. Nu har jag haft bloggen i snart ett år och jag känner att jag inte använt bloggen till något bra. Här skulle jag kunna uttrycka åsikter om viktiga saker, saker som betyder något. Hittils har bloggen mest innehållt...massa skit. Så kommer det säkert fortsätta med. Men jag kanske borde försöka göra nåt vettigare av den? Vi får se... Jag tror det mest handlar om lathet. Jag skriver ett snabbt inlägg, laddar kanske upp nån bild och så blir det som det blir. Och nu har jag skrivit en lång text om... Ja, vad har jag skrivit om egentligen? Bloggen har bara varit ett tidsfördriv, och så kommer det nog fortsätta.

Kul inlägg, massa text och ingen bild. Jaja, lev med det!
Hejdå.



high on life, in love with me

Måste bara dela med mig av två låtar jag haft på huvudet idag när jag ändå är igång.

"Living for music, living in a dance
"

Those Dancing Days - Those Dancing Days feat. Dektektivbyrån


"You can run, but you won't come far"


Bullets - Rebecca & Fiona

suck it and se



Arctic Monkeys släpper nytt i juni! Albumet heter Suck It And See och det kommer innehålla bland annat denna låten. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den, den är lite annorlunda. Lyssna och avgör själv!
Har blivit lite musiktips här på sistone.

Magiskt men tragiskt.

Jag kan ha räknat sekunderna som gick
Mellan ljuset, och åskans dån
Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
Om du var på väg hit, eller härifrån

 


ovningskora.




Glömde säga att jag övningskört idag! Kommer inte ihåg när jag gjorde det senast... Jag har startat i backe, kört på en väg på trean och kört bland andra bilar. Yeah, vad jag är grym! Haha, blev såklart en del kärringstopp med men det behövs inte nämnas. Tyvärr fick jag inte köra en sån här bil, too bad.


bara när du inte hör vågar jag säga så.



Söndag kväll, alltid lika underbar... Nej men det känns helt okej ändå faktiskt, kanske beror på att jag är ledig på tisdag. Och jag har städat och skickat in hemtentan idag, vilket gör mig en aning nöjdare med mig själv. Nu kan jag lägga mig med någorlunda bra samvete. Fast jag har ändå inte gjort allt jag skulle viljat göra denna helgen. Jaja, det kommer fler helger. Förhoppningsvis...



wolf.



När jag ändå håller på kan jag ju passa på att tipsa om en ny låt från Patrick Wolf, "The City".


Medan vi faller står jag på tå, för slutet är skrivet från början ändå.



Idag gick jag upp kl. 9 (rätt otroligt) och begav mig till gymmet med min trogne följeslagare Lisa. Därefter uträttades oviktiga ärenden och nu är det dags att skriva klart hemtentan. Sedan ska jag laga indiskt och kvällen kommer nog spenderas med familjen och massa godis.

Angels





18 mars släpps The Strokes nya album "Angels"!


RSS 2.0