april.

Månadens bästa: Att få träffa Frida och att knopparna har slagit ut!
Månadens sämsta: Att jag varit sjuk så mycket, och att jag jobbat så pass mycket att jag inte haft tid till mycket annat.
Månadens låt: Det här blir svårt… Det har kommit så mycket ny musik nu och jag har fått flera nya favoriter. Truth Begins med Dirty Pretty Things, Breathing Under Water med Metric, Sweet Wet Dreams med Mando Diao, Let’s go nu är jag din yo med Markus Krundegård och Skogarna med Kent är några av dem!
Månadens film: Jag har knappt kollat på någon film alls denna månaden vad jag kan minnas… Därför säger jag en serie istället! Nämligen American Horror Story säsong 1. Jag blev så fast och tyckte verkligen om den.
Månadens bästa köp: Hmm… Måste nog säga tatueringen jag skaffade (!) heheheh


vårblomster i trädgården.

En annan sak som jag passade på att göra idag var att plocka fram kameran och fota vår körsbärsbuske som blommar så fint! Jag har inte riktigt hunnit insupa våren som brutit ut än, och jag minns inte när jag höll i kameran senast. 
 

hemmadag.

Idag stannade jag hemma från jobbet och sov ut eftersom jag låg med feber och frossa hela dagen igår. Men imorse när jag vaknade mådde jag så mycket bättre och jag kunde njuta av en ordenlig frukost och läsning i lugn och ro, det är något jag saknat sedan jag började jobba. Trots att jag mått rätt bra hela dagen idag, så tror jag att jag behövde denna lediga dagen. Jag behövde en dag för att andas ut och ägna mig åt sånt som jag mår bra av och som gör mig lugn, så som att läsa ute på altanen och spendera tid framför datorn, sånt som jag annars sällan har tid till.
 

We'll find a way Of chasing the sun.

I fredags var jag glad, det var en bra fredag. Och trots att jag jobbade från 07 till 19, flöt dagen på så bra och jag var på så gott humör. När jag kom hem åt jag grillat på altanen och sen hade jag fredagsmys i sängen.
Igår var jag inne i Göteborg med Lisa och Frida! Jag hade tänkt fota vår dag, men glömde helt av det och detta är den enda bilden jag knäppte. Vi shoppade, fikade, promenerade, pratade och åt glass på gräset med alla andra som krupit ur sina iden. Jag gjorde en annan rätt spännande grej, men det berättar jag nog om en annan gång! Sen åkte vi hem och sa tack och hejdå till Frida för denna gången, ser redan fram emot nästa gång hon kommer hem och jag får träffa henne igen. Idag ligger jag i sängen med feber igen. Hejdå!
 
 

solskensdagar.


Det var skönt med en långhelg, det behövdes. Att vi dessutom fick sommarvärme dessa dagar är ju bara för lyxigt. En dag promenerade jag till sjön med hunden. Jag satt i linne och såg på när hon plaskade i vattnet. Och två dagar i rad åt jag frukost på altanen. 

nitton dagar senare.

HEJ
Jag tyckte att det var på tiden att uppdatera lite här på bloggen nu! Jag jobbar just nu 07.00 till 20.00 på dagarna och ungefär all min energi och min vakna tid går åt till att jobba. Men nu är det långledigt och jag har äntligen lite tid och ork till att blogga!
Igår åkte jag, mamma, pappa och bror hem till syster med sambo och fixade en liten påskmiddag. Vi åt oss proppmätta och spelade spel och umgicks. Trevligt! Idag ska jag promenera i solen och äta en massa godis. Glad påsk!

RSS 2.0