hej.

Jag är fullt medveten om att bloggen i princip varit död de senaste dagarna. Jag har mest legat i soffan under täcket och tjurat över min förkylning. Blogginspirationen har varit ungefär lika med noll. Men helt eländigt har jag ändå inte haft det. I fredags lagade jag pizza med Lisa och Frida, drack vin och öl och dansade på en klubb i Göteborg. På natten kramade jag om pojkvännen och på morgonen väcktes vi av solstrålar. Det som glatt mig mest under dessa dagar är vårsolen som gjort sig påminnd igen. Det finns kanske hopp för en fin vår och sommar trots allt. Imorgon ska jag äta påskmiddag och på söndag åker jag till London!

ny musik.

Muntrar upp mina dagar med lite ny musik. Comedown Machine med The Strokes och Transitions med Johnossi. Jag har inte hunnit lyssna särskilt mycket på dessa album än, men jag kan ändå säga att jag tycker om dem. Jag blev otroligt glad när jag fick veta att The Strokes skulle släppa ett nytt album. Deras senaste album Angles blev som ett soundtrack till våren 2011 för mig, och det är möjligt att det nya albumet får bli soundtracket till denna våren.

om att vara skoltrött.

Så här ser jag ut idag.

Imorgon är det PA-redovisning och jag vill inte vill inte vill inte.... Men jag får se till att överleva, efter imorgon kan jag lägga projektarbetet bakom mig. Då är det helt klart. Jag är så extremt skoltrött nu och kan inte låta bli att  ränka ner dagarna till studenten.

like crazy.

Idag är det ingen skola för min del och det utnyttjar jag genom att plugga och kolla på film. Filmen jag såg nyss heter Like Crazy. Det är en ganska annorlunda film och jag minns att jag inte var så förtjust i den första gången jag såg den, men nu passade den perfekt. Det är en fin men samtidigt sorglig kärlekshistoria om en brittisk tjej som blir tillsammans med en amerikansk kille under sin vistelse på ett college i USA. Efter att ha stannat för länge på sitt visa få hon inte längre komma tillbaka till USA och de tvingas leva flera mil ifrån varandra. De gör allt för att rädda förhållandet, men det visar sig vara otroligt svårt. 
 
Nu har jag ätit amerikanska pannkakor och ska strax se till att skriva på PA-rapporten, sedan tänker jag kanske kolla på Ginger & Rosa.

tröttsöndag.

Lägger upp två egobilder som jag hittade på datorn, i brist på annat.

Igår var jag på klassfest. Det var jättetrevligt! Dock snöade det ca. 1dm snö och vi frös tårna av oss när vi väntade på tåget hem i ungefär 45 minuter. Men sånt orkar man inte riktigt bry sig om kl. 3 på natten ändå. Idag är jag trött som ett as och kommer nog inte göra mycket mer än att ligga i sängen med pluggångest. Nu är det bara två veckor kvar till London-resan, då ska jag lägga alla pluggtankar åt sidan och bara njuta av ledigheten och av en ny stad!

håkan hellström.

Igår släpptes, som de flesta förhoppningsvis vet, Håkans nya singel! Det kommer aldrig va över för mig. Idag hade videon till låten premiär, och den kan ni se här nedan.
 
Jag tycker om låten, det är ju Håkan Hellström vi snackar om, men jag tycker att det är tråkigt att den är så lik When You Were Young med The Killers. Folk kallar det plagiat, och jag förstår dem. Men jag tänker lyssna på låten en massa ändå och se fram emot det kommande albumet. 

studiedagen.

Idag är det studiedag, vilket är himla skönt. Jag vaknade, helt utvilad i min mysiga säng, av att solen sken in i rummet. Efter att ha legat kvar ett tag, bara för att jag kunde liksom, gick jag upp och gjorde en ordentlig frukost. Sedan hämtade jag datorn och naturkunskapsboken, satte på Thin Lizzy och pluggade. Efter det blev det en härlig promenad i solskenet med min hund och lite städning på mitt rum. Ikväll blir det ett yoga-pass på gymmet och förhoppningsvis filmmys i sängen med en kopp te. Idag känner jag mig som en sån där överpositiv person som ser något bra i allt och som är så himla nöjd med tillvaron. Kul att stöta på såna dagar ibland.

prickig klänning och lite avokado.

Igår åkte jag med syster till stan för att kika i affärer. Jag köpte en klänning som liknar en dalmatin. Tänjer lite på mina gränser känner jag.
 
Idag åt jag lite avokado till mitt mellanmål. Jag äter nästan aldrig avokado, men nu gjorde jag det, och jag tyckte faktiskt att det var gott också. Framsteg. Annars har jag mest legat här i sängen och mått halvkasst.

Veckan som gått.

Några telefonbilder från veckan som gått.
Förra veckan bjöd på en del vårsol och ett rätt så gott humör. På måndagen var jag ovanligt glad för en måndag och målade läpparna röda. Under veckans gång förevigade jag några klädval, vilket jag nästan aldrig gör. Det blev kjol flera dagar, och jag trivs himla bra i det. I onsdags, torsdags och fredags jobbade jag och Lisa med vårt projektarbete hela dagarna, och i fredags blev det äntligen klart. På tordsagen såg jag Shout Out Louds på Bengans och blev positivt överraskad. Och igår var jag som sagt ute och promenerade i vårvädret. På kvällen hade jag söndagsmys med serietittande och melon i mitt rum.
 
Jag hoppas att denna veckan blir lika solig och går lika fort.

söndagssol.

Idag har jag bakat chocolate chip cookies, druckit kaffe ute på altanen och promenerat med Simon och min hund Disa. Vi kände att vi bara var tvugna att ta vara på den här soliga dagen, så vi promenerade till en sjö. Solen värmde och jag gick med uppknäppt jacka. Härligt! Imorgon är det skola, men jag orkar inte klaga för det är bara 27 dagar kvar tills jag åker till London och våren är på väg.

RSS 2.0