Innan himlen klarnar måste allt nog först bli mörkare.

Det fick bli lite mer körsbärsblom.
Idag vaknade jag av att solen lyste upp mitt rum och spred värme, bra sätt att vakna på! Nu ska jag hoppa in i duschen och senare ska jag in till Slottsskogen och ha det trevligt.
Ha en bra Valborg!

Brunch och körsbärsblom.

Jag startade dagen med brunch på Egg and Milk med min syster Sanna.
Efter det kikade vi i lite second-hand-affärer.
Sedan mötte jag upp Lisa och Frida för att promenera runt, beskåda de fina körsbärsblommorna och fika.
Det var den lördagen.

Hultsfredsbiljett.

Jag bokade precis biljett till Hultsfred, är så otroligt taggad!! Jag kommer få se bland annat The Cure på min födelsedag!

dagens låt.


jag är inte rädd för mörkret.

Igår när jag, Lisa och Sofia satt i solen och pratade om sommaren.
Igår hade jag och Simon varit tillsammans i ett helt år. Vi firade med favoritpizzorna och favoritglassen samt filmen som i princip startade det hela. Slappt och mysigt, that's how we like it!
Nu lyssnar jag på Kents nya album och jag gillargillargillar!

ryggsäck.

Jag vill väldigt gärna ha en ryggsäck, men har inte hittat någon som lever upp till mina krav. Jag har blivit lite trött på att alltid bära runt på en tygpåse, dessutom mår axeln inte så bra utav det. Jag får väl ge mig ut på ryggsäcksjackt och förhoppningsvis hitta den rätta för mig, haha.
För övrigt har jag varit på riskettan på körskolan idag. Jag hade förberett mig på en riktigt lång seg lektion, men den var faktiskt riktigt intressant!
Nu MÅSTE jag plugga, hejdå!

Istället för ljud är du stilla tyst, och inte alls här och nu.

Idag har jag inte orkat göra mycket. Jag har kännt mig så trött och tråkig och omotiverad. Det enda vettiga jag gjort är att övningsköra. Det blev en tur till hamnen där vi har vår båt på sommrarna. Det var rätt skönt att gå där och andas in havsluften och kolla på alla båtarna som ligger i dvala.

snurra min jord igen.

Idag har jag varit i skolan. Vi har bland annat fixat med analoga bilder, kollat på reportage vi gjort, skrattat och försökt räkna matte. Det var skönt med fredag.
Nu tänker jag kolla på One Tree Hill och sedan sova för jag är trött.

Dina läppar är fyllda av sånger, Dina dagar är fyllda av tid.

Idag har jag varit ledig och har i princip inte gjort ett skit. Jag har inte orkat göra mig i ordning och jag har gått i myskläder hela dagen. Jag har spelat spel på mobilen och kollat på dåliga serier på mtv. Jag har gjort chokladbollar och promenerat med hunden. Jag har lyssnat på "Dina händer är fulla av blommor" och fotat mitt mellanmål/min lunch.

Inte långt kvar.

Min födelsedag närmar sig med stormkliv och likaså körkortet. Det är nog på tiden att jag tar tag i lite teoriplugg nu..
Idag gick jag hem från skolan tidigt för att jag kände mig hängig och dålig, och eftersom jag vet att min pojkvän har feber och mår kasst är jag jätterädd för att jag med ska ha åkt på något. Så jag åkte hem och fixade amerikanska pannkakor med min syster istället.
Men nu ska jag som sagt plugga teori! Och lite senare tänker jag börja kolla på första säsongen av One Tree Hill.

Måndag.

Idag har jag på mig en ny jeansskjorta.
Måndag, alltid lika kul. Nationella prov, några ovärda lektioner och ett par timmars sömn på eftermiddagen, och det var allt.

kvällspromenad i solnedgång och fågelkvitter.

Jag var precis ute på en promenad med hunden, och oj vad härligt det var ute! Fåglarna kvittrade och jag gick bara och drömde mig bort. Bort till sommaren och till roligheter. Jag kände att allt kommer bli så bra, trots att skolan börjar imorgon och trots att jag har nationellt prov i spanska på morgonen.
Nu ska jag antagligen försöka plugga lite spanska och sedan antagligen se Adventureland.

påsklovets slut.

Igår var jag inne i Göteborg och köpte kläder och fikade en del. Och idag ska jag plugga plugga plugga. Och sen är påsklovet slut.

bio.

Igår såg jag The Hunger Games med min bror och min syster. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den, den är nog lite för konstig för min smak.
Nu ska jag fortsätta plugga, sen blir det tacos och Bron till Terabitia tror jag.
Lycka till nu på fredagen den 13e!

Hallontryffel en onsdag.

Två instagram-bilder från idag. Jag heter emmanin där med, för dem som är intresserade, dock är jag inte särskilt aktiv.
Idag hade jag min andra körlektion samt en teorilektion, nu har jag kommit igång på riktigt! Jag hann klämma in lite fika med pojkvännen, som överraskade med en strut hallontryffel, mellan lektionerna med.
Nu ska jag fortsätta med lite teoriplugg, fixa med lite pyssel och sedan eventuellt krypa ner i sängen och kolla på film.
Ha en bra lillördag!

fult väder och nya sängkläder.

Var tog våren vägen egentligen? Det har varit så tråkigt väder de senaste dagarna så jag vill inte göra annat än att bara ligga i sängen. Idag tvingades jag dock ut eftersom jag hade min första körlektion på körskolan. Det var både läskigt och spännande på samma gång.
Nu på kvällen har jag dock inga planer alls, så därför kryper jag ner i sängen. Det blir ju extra mysigt med fina, nya sängkläder!

påskafton.

Imorse målade jag, min familj och Simon ägg tillsammans. Riktigt mysig påskfrukost måste jag säga. Jag fick också ett påskägg med godis i som jag mumsat på under dagen. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning och ikväll blir det till att träffa vänner till famíljen för lite traditionellt påskfirande.
Glad påsk!

långfredag.

Det fick bli en liten egobild som togs häromdagen, i brist på annat.
Idag kommer farmor, Simon och Sannas pojkvän hit på långfredagsmiddag. Min uppgift var att baka en kaka till efterätt vilket jag nu gjort, samt pillat med marsipan och tillslut lyckats göra en liten påsklilja.

fascination ends.

Igår var jag på teorilektion på körskolan efter skolan och sedan var det "konsert" på skolans teater. Alla musik-esteter på skolan uppträdde, Simon var en av dem, och såklart var jag där för att kolla.
Denna torsdagen har väl inte varit den bästa kanske, med tanke på att jag missade tre bussar imorse och kom försent och sedan mått dåligt hela dagen. Det har varit en lång dag i skolan med några sega lektioner. Fotolektionen var dock spännande för vi framkallade våra analoga filmrullar (på bilden kan man se lite hur det ser ut i fotolabbet)
Nu är jag otroligt trött, som man brukar vara precis i början av ett lov, och trots att jag redan sovit ett par timmar denna eftermiddagen/kvällen, så tänker jag nog lägga mig hyfsat tidigt.
Se nu till att njuta av påsklovet, hejdå!

djur och människor.

Jag läser Ett öga rött när jag väntar på bussen och när jag sitter på bussen, just för att jag ska hinna med så mycket som möjligt. Ja, det är ju som sagt rätt mycket nu.
Idag hade jag min första lektion på körskolan, en teorilektion om hur körskolan fungerar ungefär.
Och idag fick jag veta att Kristian Anttila kommer vara på Bengans imorgon för att spela lite och signera sitt nya album "Djur och Människor" (som släpps imorgon) Vad är då det dåliga med det här? Jo, jag kommer inte vara där för jag har annat som jag måste göra. Åh, jag är såå bitter just nu.


orkar. inte.

I helgen har jag mest legat i sängen och ätit alldeles för mycket godis och känt mig väldigt trött. Igår spelade jag i och för sig sällskapspel med pappa, lillebror och Simon, och det var ju trevligt. Men den där ångesten över skolan ligger där och gnager hela tiden. Det är en vecka kvar till lovet och en himla massa grejer ska vara klara innan dess. Får se hur det kommer sluta...

RSS 2.0