solig skoldag.

Ojoj, ett till inlägg med ännu mer bilder! Är i ett litet bloggflow känner jag. Idag har det varit galet varmt och soligt ute! Vi hade i princip inga lektioner så vi har mest suttit i solen och gottat oss med glass. Jag åt en som smakade passionsfrukt och har fått lite färg på kroppen. Det är så härligt med skoldagar när betygen är satta och flera kurser är avslutade och man kan fokusera på att umgås och ta det lugnt. Imorgon ska jag dock upp med tuppen och jobba hela dagen, men det blir nog bra det med!

En studentbal och ett studentfirande.

Här kom de! Bilderna från balen! När jag gjorde mig i ordning öste regnet ner och höga åsksmällar hördes med jämna mellanrum, men som tur var kom solskenet lagom till då vi skulle bege oss iväg mot Badhusparken för att visa upp oss.Parken var överfull av finklädda studenter och familj och släkt med kameror i högsta hugg. Efter en massa fotografering och lite minglande körde pappa mig och Simon till Göteborg där balen skulle äga rum. Maten var god och männsikorna trevliga, dock hängde vi mest på trottoaren utanför festlokalen eftersom det var så himla varmt och kvavt. Men en halvdan vals och lite partydans på dansgolvet blev det ändå!
Tänkte att jag kunde lägga upp bilder från en utav mina bästa vänners student när jag ändå är i farten! Igår tog Frida studenten och jag var och kollade på hennes utspring. Jag blev helt känslosam och kunde inte låta bli att fälla en liten tår när jag kramade om henne. Snart är det min tur och det riktigt sprätter i kroppen! När jag fick se deras lycka och alla sentimentala männsikor blev jag så himla peppad på att själv ta studenten. Jag åkte också hem till henne för studentmotagningen och åt god mat och grattade. Det är så ofattbart att vi, som nyss lekte häst och skickade töntiga brev till varandra, går ur skolan med studentmössa på huvudena. Så sjukt!

klar.

Nu har jag lämnat in sista uppgiften! Inget mer gymnasie-pluggande för min del, och det är så jäkla skönt! Nu ska jag bara varva ner och lägga all pluggångest bakom mig, samtidigt som jag ska peppa studenten och sommaren. Nästa gång det kommer upp något på bloggen lär det vara en bildbomb från studentbalen som ska  äga rum imorgon. Håller nu tummarna för en lyckad kväll fri från regn!

söndagsblogg.

Ännu en bild från min trädgård. Det är trots allt den bästa tiden för trädgårdsfotografering nu.
 
Vad har jag gjort i helgen? Jag har legat och hulkat (som i gråta och snora) i min säng medan Simon höll om mig. Jag vet inte vad det är med mig, jag gråter så himla ofta nu! Jag fäller tårar när jag kollar på serier, när jag och Simon är osams, när jag är stressad, när jag är hungrig och ibland ´helt utan anledning. Det kanske är skolstress som börjar släppa eller så har jag börjat inse att det är lite sorgligt att skolan håller på att ta slut. Jag vet inte. Jag har också gått in mina klackskor, solat, nästan gjort klart sista inlämningen, sovit en massa, handlat, lagat mors dag-middag och fått ett "mini-jobb". Nu laddar jag för en vecka med bal, student (inte min dock) och lite jobb. Nu är jag så himla förväntansfull!

vita blommor.

Dör lite över hur vackert vårt äppelträd är nu med en trädkrona fylld av tusentals vita blommor.
 
Idag har jag gjort klart en av de sista inlämningarna (bara en kvar!) och det är så jäkla skönt. Det känns som att allt faller på plats och ljuset i slutet av tunneln blir allt starkare och starkare. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av One Tree Hill (som jag är totalt inne i nu igen) i väntan på att Simon ska komma hit! 
Trevlig helg!

Dagens.

Dagens låt:
Äntligen på väg med Håkan Hellström kanske... Jag har haft den på huvudet, nynnat på den och lyssnat på den mer än en gång.

Dagens klädsel:
Myskläder. Gick dock runt lite i balklänningen ett tag.

Dagens frisyr:

Testade en balfrisyr (sneak peak!). Lite senare blev det en hästsvans med lockar.

Dagens mat:
Smörgås med diverse pålägg samt lite yoghurt till frukost, smörgås igen och ett par melonskivor till mellanmål och lasagne till middag.

Dagens händelse:
När jag blev klar med naturkuskaps-postern kanske, eller när Simon fotade mig i min bal-utstyrsel.

Dagens planer:
Testa sminkning och håruppsättning samt göra naturkunskaps-postern.

Dagens vill ha:
Bal.

Dagens saknad:
Grekland. Vi pratade greklands-minnen och jag längtade tillbaka så himla mycket!

Dagens tråkigaste:
Att plugga och att Simon åkte hem.

Dagens bok:
Wallflower. Har inte läst i den idag, men lär nog göra det innan jag somnar.

Dagens skratt:
Jag satt i Simons knä på altanen och kunde inte låta bli att skratta lite, haha. Minns inte vad det var jag tyckte var kul...

Dagens dryck:
Apelsinjuice och kolsyrat vatten.

Dagens köp:
Har inte köpt någonting idag.

Dagens godis:
Åt ett singoalla-kex förut.

Dagens humör:
Både peppad, glad och trött.

Dagens komplimang:
Simon sa att jag luktade gott och att jag var fin, och min lillebror (min andra Simon) sa att jag var fin i min bal-utstyrsel!

Dagens telefonsamtal:
Inget än så länge. Sprang till hemtelefonen när den ringde, men hann inte svara, och ignorerade ett samtal på min mobil från ett företag.

Dagens längtan:
Balen och sommaren!

Dagens personer:
Måste nog säga Simon eftersom jag umgåtts med honom, och nästan bara med honom, hela dagen.

 


fredagen och lördagen.

I fredags åkte jag för att möta Simon och i väntan på att han skulle sluta skolan gick jag till biblioteket och lånade en bok och satte mig sedan under en himmel av vita blommor och läste. Efter att ha kikat lite i affärer (vi var ute efter skor, skjorta och slips till Simon att ha på studentbalen) åkte Simon hem för att hämta sin kostym, vilket skulle göra sökandet efter skor, skjorta och slips något enklare, och jag mötte upp Lisa, Erik, Linnéa och Malin på en uteservering. Där satt vi i solen och njöt av att sommaren är här. Efter en timma eller två var jag och Simon tillbaka i gallerian och jag började i princip gråta på grund av att jag inte hade ätit något förutom en mangosorbet på ca.8 timmar, jag klarar verkligen inte av att hoppa över måltider. Simon räddade mig med en snickers och vi slutförde shoppingen och åt en god middag hemma hos honom.
 
Igår åkte jag och större delen av SP3A hem till Malin för en klassfest. Det var varmt som aldrig förr och vi spelade kubb och dansade på altanen. Jag tycker om min klass mer och mer för var dag som går känns det som och först nu har vi kommit varandra närmre allihopa. Så himla glad för det! Idag tänker jag mest ligga i sängen och vila, och kanske klämma in det sista plugget.
 
(Bilden längst ner till höger snodde jag från Lisa)

Instagram.

Det senaste från min instagram. Jag i prickig klänning hemma hos Simon, ett fint trräd under en blå himmel samt en varm hund under en kvällspromenad. Jag heter emmanin även där!

varma vindar.

Överst kan ni se en bild på utsikten från vår balkong/altan. Alskar att björkarna har fått små ljusgröna löv nu! På den undre bilden kan ni se lavendeln som vi har på vår balkong/altan, jag måste nog säga att det är en av mina favoritblommor. Idag har min sommarkänsla varit enorm. Efter att ha dansat vals i 10 min på idrotten gick vi ut för att spela kubb istället. Varma vindar, bara ben och glädje, så himla härligt! Och trots att jag åkte till skolan onödigt tidigt då vi hade inställd lektion och att jag somnade istället för att plugga efter skolan, så känns allt plötsligt så bra igen! Nu ska jag tagga helgen och tagga sommaren och köpa en festivalbiljett!

en dag på stan.

Idag när jag väntade på bussen kände jag mig nästan tvungen att fota de små löven som äntligen vågat komma fram. Det var på tiden att det började bli lite grönt ute tycker jag. Jag förevigade också mina nya skor som jag köpte i London, jag är så himla nöjd med dem. Sedan åkte jag in till Göteborg med mina två bästa vänner för att kika i affärer och häpnas över all körsbärsblom. Jag fyndade två tjocktröjor för 40 kr/st på Ebbes Hörna. Därefter fikade vi kanelbullar på ett himla fint café. Det var allt, ha en bra fredagskväll!

sommarvärme.

Idag har termometern visat hela 21 grader! Efter en kort dag i skolan landade jag på altanen och lapade sol i någon timma. Sedan pluggade jag historia, tog en dusch och åkte för att möta Simon. Vi satte oss på en uteservering och åt varsin caesarsallad. Det blev en väldigt bra dag, trots att jag har en historiaredovisning att förbereda och att mina nya solglasögon gått sönder. 

en majhelg.

Nu tänker jag skriva ett långt inlägg om vad jag har gjort fredag, lördag och söndag.
 
I fredags fick jag se ett vackert sken på min garderob när jag drog upp persiennerna. I skolan hade jag en redovisning och ett matteprov. Jag trodde att jag skulle dö matteprovsdöden, men jag överlevde. Sedan gjorde jag en intervju till ett arbete i rörlig bild och kände mig nöjd med vad jag presterat under dagen.
 
I lördags åkte jag och mamma först till en liten butik i en gammal kvarn. Där hittade jag ett par gamla skolplanscher som jag väldigt gärna ville ha, men de var tyvärr lite för dyra. Sedan åkte vi vidare och köpte skor och dylikt till studentbalen. Därefter åkte jag hem till Simon och på kvällen var vi ute utan att frysa. Vi gick och köpte godis samt lite mat på Donken och sedan somnade jag med huvudet på hans bröst till en film.
 
Idag läste jag historia i solen i väntan på att pojkvännen min skulle vakna. Efter frukosten spelade vi basket på hans gamla skola och jag fick slänga bort jackan på grund av värmen. Senare kom hans mormor och morfar på besök och vi åt god middag och kladdkaka med glass. Nu ska jag plugga lite och sen kolla på Skins och äta upp mitt godis. Hejdå!

RSS 2.0