Antingen eller...

Än så länge har den här dagen varit skit, det börjar sakta bli lite bättre dock. Så istället för att skriva ett tråkigt klagande inlägg, gör jag den här antingen eller-listan!

 

Svart / vitt? - Svart

Rött / blått? - Rött

Skriva / tala? - Jag tror faktiskt att jag väljer skriva. Jag har oftast lite lättare för att uttrycka mig då.

Vatten / Coca cola? - Vatten. Jag älskar coca cola, men det blir ju uttjatat om man dricker det för mycket.

Mobil / mp3? - Mobil

Snygg / charmig? - Charmig! Älskar personer med charm.

Lösgodis / choklad? - Choklad tror jag...

Frukt / grönsak? - Jag äter mest grönskaer faktiskt... Men jag säger frukt ändå.

Film / serie? - Svårt! Men jag tror att en riktigt bra film slår en serie, trots att jag är lite av en serienörd.

Festa / softa? - Softa. Jag har inget emot att festa till det lite ibland, men jag är en softperson.

Sommar / vinter? - Sommar.

Fredag / lördag? - Fredag, fredagskänslan är go.

Ljus / lampa? - Ljus är mysigare.

Övervikt / undernärd? - Jag säger nog övervikt, om jag måste välja.

Kärlek / vänskap? - Jag tror att om kärleken ska vara äkta, så måste det finnas en vänskap där med.

Bio / hemmakväll? - Hemmakväll, jag tycker oftast att bio är rätt överskattat.


Halka.

Inatt vaknade jag av att en affisch som hänger på väggen ovanför huvudänden av sängen ramlade ner på mig, mitt på ansiktet. Fett läskigt, haha...
Hur som helst! Idag har jag varit på Storaholm för den andra riskutbildningen, alltså halkan. Jag var sjukt nervös innan, men det släppte fort och det visade sig att det var riktigt kul att sladda runt där på halkbanan. Och dessutom var det första gången jag egentligen satt helt själv i bilen och körde, kändes rätt härligt måste jag säga. Hade gärna kommit tillbaka och gjort det igen!

12-06-27.

Dagens andra frukost/lunch. Jag älskar ju frukost, så varför inte äta det två gånger om dagen?
Nu har jag gått upp tidigt tre dagar i rad, inte frivilligt. Jag hade såå gärna tagit en regäl sovmorgon, men ack nej. Idag var det körskolan som gällde igen, två körlektioner på raken och sedan lite teori. Efter det gick jag ett ärende till banken och tog mig sedan hem igen. Nu ligger jag på sängen och lyssnar på Joy Division och funderar på att ta igen lite sömn... Eller i alla fall vila lite till en serie.

Take what you need, And be on your way, And stop crying your heart out.

'
Idag har jag varit på körskolan, solat och umgåtts med Lisa och Frida. Efter flera dagar av regn fick vi äntligen se solen på riktigt igen! Jag har inte haft någon känsla av sommarlov förrän idag, hoppas det håller i sig. 
Det har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna och det beror rätt mycket på att jag legat mycket i sängen och varit förskyld, umgåtts med Simon och försökt fokusera på körningen och teorin. Men jag hoppas att jag kommer vara helt frisk snart och att vädret  kommer vara lika fint som idag, så jag kan hitta på kul sommarlovs-grejer.
Ha det!

midsommar.

Jag firade min midsommar med Simon och Gustaf. Vi grillade, lyssnade på Oasis, pratade och hade det allmänt trevligt. En lugn, men bra midsommar.
Idag ligger jag i sängen och kurerar mig så gott jag kan, och Simon har precis åkt för att införskaffa lite glass till mig, bäst!


miles kane i sängen.

Random bild.
Ligger i min säng och lyssnar på Miles Kane (som jag för övrigt såg på Hlutsfred) och tycker synd om mig själv som har åkt på en förskylning. Förra midsommaren mådde jag jättedåligt, kanske blir även denna lika olycklig? Som tur är verkar det bli ett rätt lugnt firande för min del ändå.
Igår var hela familjen på restaurang för att fira lillebror som fyllde 14, trevligt och gott! Sedan dess har jag mest tagit det lugnt i hopp om att inte bli sjukare. Nu tänker jag gosa ner mig under täcket och fortsätta kolla på One Tree Hill!

hultsfred.

Nu är jag hemma igen! (kom hem i söndags) Hultsfred var grymt! Det var ett bra sätt att fira 18års-dagen på. Jag har inte mycket bilder från festivalen för jag hade ingen kamera, bara min gamla mobiltelefon, men här är i alla fall några. Det enda negativa jag kan komma på angående festivalen är att vädret var rätt dåligt till och från och att hemresan tog mer än tre timmar längre än planerat.
De senaste dagarna har jag inte gjort mer än att ha kalas med familj och vänner, umgås med Simon och övningsköra. Nu är jag trött och ska ta ett bad! Imorgon blir det göteborgskörning och firande av min lillebror som fyller 14.

skolavslutning, ankungar och thaimat.

Igår tog terminen slut och vi fick sommarlov, härligt!  Egentligen skulle jag iväg och grilla med klassen på kvällen, men jag stannade Kungsbacka med Simon istället. Vi promenerade runt, köpte med oss thai-mat och satte oss vid vattnet, såg en massa ankungar och promenerade sedan hem till Simon igen.
Imorgon bitti bär det av mot Hultsfred och jag kommer inte hem förrän på söndag. Detta innebär att jag kommer spendera min födelsedag på festivalen, vilket bara kommer bli kul. Nu ska jag fixa i ordning det sista och sedan är jag redo att sticka! Ha det bra allihopa!

Godnatt!

Jag har inte riktigt visat hur jag ser ut på senaste tiden, haha. Jag har ju inte lugg längre, jag har alltså börjat spara ut den. Det går rätt segt, men som ni kan se är den ju rätt mycket längre än den varit! (på bilderna kan man se lite av min nya tröja med, haha)
Nu ska jag krypa ner i sängen för jag är alldeles för trött. Godnatt!

helgen.

I fredags var jag först i stan ett tag med min syster och sedan åkte hela familjen Olsson till Tibro för att på lördagen fira morbror som fyllt 50. Jag fotade ingenting under tibrovistelsen, därav bilden på en fin promenadväg i närheten av där jag bor. Igår var jag jättetrött och seg och när jag kom hem kom min snälla Simon hit. Idag har jag inte gjort mycket mer än att ha körlektion och laga middag.
Imorgon är det skolavslutning! Och nu ska jag förbereda lite inför Hultsfredsfestivalen som närmar sig med stormkliv!

studenter och picknickfestival.

I tisdags kollade jag när studenterna sprang ut från min skola och när de åkte runt på flaken. Jag hade dessutom körlektion mitt allt kaos. Folk överallt, bilar överallt och ljud i form av dunkande musik och glädjetjut från studenterna. Lite senare var jag på två studentmottagningar och på natten fick jag och Simon dela pendeltåg med en hel del berusade studenter (fortfarande upprymda av lycka). Nästa år är det min tur och jag längtar med en skräckblandad förtjusning.
Igår var jag på Picknickfestivalen en stund. Det var oväntat fint väder och en go stämning. Sommarkänslan gjorde sig påmind igen!
Idag har jag inte gjort någonting alls. Hade ett riktigt segt uppvaknande, och ligger fortfarande ofixad i sängen. Men nu ska jag minsann vara lite hurtig och gå en långpromenad med hunden!

Andra året på gymnasiet avklarat.

Idag har jag intervjuat en random pensionär på stan och lämnat in det sista skolarbetet. Vi hade i princip inga lektioner idag så jag gick till skolan bara för att göra det där arbetet och för att kolla lite på Simons genrep. Jag kände mig jättenöjd med dagen när jag kom hem, men nu är jag så trött och irriterad på allting så jag tänker krypa ner i sängen med One Tree Hill och inte tänka på något.
Hejdå, godnatt, adjö osv.

the hives.

Idag har jag varit på Bengans där The Hives var för att signera sitt nya album. Jag köpte inte albumet men jag fick en affisch signerad. Trevligttrevligt! Nu ska jag fixa lite fix som måste fixas och sen ska jag kolla på film och glädjas över att jag har lååång sovmorgon imorgon.

RSS 2.0