Utmattad.


Den här dagen har gått i ett, har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och bara andas. Och det är nog mer påfrestande än jag trott (särskilt när man inte är helt frisk än), jag är verkligen jättetrött nu. Tänker ta på mig mysoutfiten och bara slappa hela kvällen.
Peace!

bara för din skull.



Stannade hemma från skolan idag för att vila mig frisk, vet inte riktigt om det hjälpt så mycket... Blev dock på lite bättre humör när den gulligaste överraskade med Ben & Jerry's, tack så mycket! Nu sitter jag och dricker te och surar lite över att halsen ska vara så besvärlig. Och nu märkte jag att jag lyssnar på låten Sickness, lite ironiskt sådär.

Sjukling.

Så har man gått och blivit sjuk, det var just typiskt. Idag har jag varit i skolan, gått hem från skolan, kollat på How I Met Your Mother och sovit. Händelserikt. Och så ska så klart det fina vädret komma nu när jag inte orkar annat än att ligga i sängen. Det kunde varit bättre. Ett riktigt peppande inlägg, not.

you really got me.

Igår strosade jag, och ett par vänner, runt i Göteborg och kollade in kulturkalaset. Vi besökte Trädgårdsföreningen och fotade växter i växthuset.





Idag vaknade jag hos Frida och halva dagen försvann på grund av lathet. Fast helt värdelös har jag inte varit, jag har övningskört! Nu tycker jag faktiskt att det är rätt kul, i början var det lite segt. Nu blir det till att göra terminens första läxa och sedan sova för att orka med morgondagen.

amerika.


Imorgon åker min syster till Los Angeles. Jag kommer sakna dig!

Nu kollar jag på Sex and the City, sen ska jag sova.
Godnatt.

what happens when you lose some pressure?


För allt toalettklotter I världen.


Har träffat den bästa, ätit blåbärspaj, promenerat, pratat, kollat klasslistor. Imorgon börjar skolan, ännu ett sommarlov har passerat. Känner dock för höst nu.

empty words.






Jag har cyklat uppför och nerför, gått på marker man egentligen inte får beträda, sett massa kossor och hästar, vadat i högt gräs, klivit över elstängsel, slängt tankarna åt sidan och bara njutit. Det var fint, som nån slags terapi.

(hade tänkt redigera bilderna lite, men orkade inte)

with or without you.



Igår var jag i stan med Lisa, det var najs.

Nu önskar och hoppas jag på att regnet ska komma tillbaka. Orkar inte med solen just nu...

Scissorhands


Edward är rätt söt.

hurmantröstarsigsjälvnärdetkännssådär.


Te, gosiga strumpor och Vänner.

Lurar jag mig själv med huvudet i sanden.

Jag och Simon lagade mumsig mat igår, nomnom. Jag gillar faktiskt den där vuxenkänslan man får när föräldrarna är borta och man får fixa det mesta själv, jag anser att jag skulle klara mig bra i egen bostad.

dans med svåra steg.

Ja, jag lever. Men de senaste dagarna har jag inte prioriterat bloggen, så att säga.




Var som sagt i Danmark ett par dagar. Fast det kändes som att vi befann oss på något sydligare breddgrader, vilken värme!




Stannade i Tylösand på vägen hem och badade.


Dagen därpå och dagen efter det spenderades vid havet med familj, vänner, pojkvännen.

Och igår till idag var jag i Tibro och grattade mormor som fyllde år. Vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt. Det står mellan att göra en kopp te och lägga mig i soffan, ge mig ut och cykla, eller ta mig till affären och handla middag.

RSS 2.0