hemma.

Nu är jag hemma igen! Jag är så himla glad att vi bestämde oss för att göra den här resan, är så nöjd! Jag tänkte visa er hur resan sett ut i bilder och text, men det får bli någon annan dag när jag lagt in bilderna på datorn. Nu ska jag äta middag och sedan sova i min egna säng<3  

popruna.

Idag har jag åkt till Göteborg och ätit sushi, för att sedan åka till Bengans och lyssna på Kristian Anttila. Kristian släppte det nya albumet "Popruna 2003-2013" idag och firar nu 10 år som artist. Det var en mysig spelning och Kristian var såklart trevlig och bra. Jag har också packat en del idag, och nu börjar sakerna falla på plats och jag är nästan så gott som redo att åka. Imorgon bär det av!
 
 

vågar du vara rädd?

 
Idag har jag, mamma, pappa, lillebror och farmor varit på besök hos min syster och hennes pojkvän i Borås. Först fikade vi på bröd, bullar, kakor och kaffe och sedan lagade jag och mamma tacos till middag. Annars har jag planerat packning inför resan och känt något som liknar ångest över saker som stör och tar plats. Ska försöka kombinera packning och pepp med plugg de kommande dagarna. Jag tänker lämna plugg och alla måsten och funderingar i Sverige och bara fokusera på att ha det bra när jag åker till England på torsdag.

en fin tid på året.

Igår var jag med Lisa, Linnea, Erik och Ella. Träffade även Ellas pojkvän Axel och Eriks flickvän Hanna sen. Vi konstaterade hur fint det var med alla dessa höstlöv i olika färger och stannade flera gånger för att föreviga dem. Sen slog vi oss ned på ett café och såg mörkret falla utanför fönstrena. Blir lite ledsen av tanken på att alla de vackra löven snart kommer ligga på marken och lämna träden nakna. Jag vill ha det såhär vackert länge till. Kanske gör det faktum att denna vackra tiden på året är så kortvarig att den blir så fin. Jag vill ta vara på den så gott det går. Vill gå promenader och andas in luften, fota träden, hoppa i lövhögar. Och äntligen har jag blivit så frisk att jag kan göra det!
Vill avsluta detta inlägg med att säga att jag om en vecka kommer vara nyanländ i London. Pepp!
 

sjukling.

Random bild på blomman på mitt sängbord...
Jag har alltså, till råga på allt, gått och blivit sjuk. Ögonen rinner, näsan rinner, bihålorna värker och kroppen är öm. Försöker kurera mig genom att ligga i sängen och äta glass. Har dock planer på att träffa mina resekamrater ikväll och planera den kommande englandsresan, och jag hoppas verkligen att jag är såpass kry att jag kan göra det. 
 
 

det verkar så enkelt vännen, ändå är det så obegripligt svårt.

Efter att ha legat i sängen en hel dag och tömt mig själv på tårar, gick jag upp när det fortfarande var kolsvart ute, klädde på mig och åkte till skolan. När jag kom hem började jag kolla på Modern Familiy, avsnitt eftet avsnitt, för den serien är precis lagom nu. Idag har jag uträttat några ärenden, som att låna böcker. Jag lånade 100 meter lycka av Maria Nygren och Välkommen till den här världen av Amanda Svensson. Jag har hört att de ska vara bra, och jag behöver verkligen en bra bok att sjunka ner i nu.
 
Blogginspirationen är inte på topp just nu, men jag försöker hålla igång ändå. Jag är ledsen och det är jobbigt, men världen stannar inte upp. Livet fortsätter. Så jag gör mitt bästa för att hålla mig sysselsatt och tankarna på rätt spår.
 

från vitt till grått till svart.

Gårdagen var en bra dag på många sätt. Jag, Simon och Simon åkte till Sanna och Tobias i Borås och fick se deras nya lägenhet. Den var jättefin och det var kul att träffa dem. Jag hade med mig bullar, som jag bakade tidigare i veckan, som vi fikade på. Och så åkte vi med dem och köpte lite grejer som de behövde till lägenheten och hjälpte dem att köra, bära och placera dem i lägenheten. 
Natten däremot innehöll ett långt samtal och ett uppbrott som jag egentligen helst inte vill skriva om... Idag ska jag ligga i sängen och försöska vänja mig vid det faktum att det inte är vi längre.
 

kanelbullar.

Ni har väl inte missat att det är kanelbullens dag idag va? Det är en väldigt bra dag tycker jag, kanelbullar är ju något av det godaste som finns! Jag har precis bakat ett lass och ska strax ta en bullfika. Om ni inte bakat några bullar eller har några i frysen att ta fram, så tycker jag att ni ska åka och köpa några, det här är en dag som bör uppmärksammas. Ät bullar!

ny jacka och långt hår.

Idag invigde jag min nya jacka! Den var varm och gosig och jag trivdes som handen i handsken i den. Nu när jag använder halsduk varje dag har mitt hår blivit så otroligt trassligt och jag är så himla sugen på att klippa av det. Jag tycker att det är jättesnyggt med långt hår, men det är så skönt (och fint också så klart) med kort hår. Jag har nog bestämt mig för att klippa av i alla fall en decimeter, jag tror att jag är redo för det. Intressantare än så här blir det inte denna torsdagskväll. Jag har varit på en lång föreläsning idag och längtar lite efter att få sova. 
 

oitnb.

Jag ska nu ta och kolla på det sista avsnittet av Orange is the new black och det känns så jäkla vemodigt. Jag vill inte att det ska ta slut, jag har verkligen fäst mig vid den här serien. Visst, det kommer en till säsong nästa år, men det är ju så långt kvar! Ska trösta mig med ett avsnitt av Breaking Bad efteråt, en annan serie jag är helt fast i. Och där har jag som tur är nästan två säsonger kvar innan jag kommit till sista avsnittet. Mvh serienörden.
ps. Kolla på dessa serier om ni inte gjort det!
 

hej oktober.

Och plötsligt blev det oktober och hösten är i full gång. Jag är rätt så pepp på den här månaden, kanske för att jag ska till London eller kanske bara för att jag gillar den friska luften och de färgstarka löven. De senaste dagarna har jag mest velat ligga i sängen och dricka te och mysa i timmar. Och det har jag gjort också, på grund av trötthet och huvudvärk som kommer och går. Men jag har också gett mig ut på små löprundor och låtit benen gå och huvudet vila från alla tankar som trasslat ihop sig där inne. Det är så skönt att ge sig ut och springa nu när det är lite svalt ute, men inte för kallt. Och när jag springer stänger jag ute allt. Jag lyssnar inte på musik och jag tänker inte mycket alls. Så på ett sätt vilar jag, fastän kroppen kämpar på som bara den.
Idag har jag fikat med mamma, kikat i affärer och köpt en jacka som ska få mig att klara de kalla hötvindarna. 
Glad oktober!
 

RSS 2.0