11-12-30

Idag har jag på mig min nya röda skjorta och mina nya jeans (syns ju inte på bilderna menmen...) Ska strax ge mig ut i solskenet och träffa Lisa och en saknad Frida, trevligttrevligt.

Snart är år 2011 slut, och som det känns nu så kommer det sluta rätt bra!

chill.

Igår gick jag runt i skönaste pyjamasbyxorna och tofflor hela dagen (bra julklappar), städade rummet ordentligt och satt uppe sent och kollade på Sex and the City och åt choklad. Är det lov så är det.
Idag har jag gått en promenad, chillat i sängen och försökt plugga lite (ja, jag har plugg över lovet. jippiee..)

tiden bryr sig inte om nån.

Jag har inte mycket bilder från julhelgen att visa er... 
Jag har haft en bra julafton, men som alltid får jag en lite snopen känsla när den är över. Det man laddat för så länge är över så fort. Jaja, nu får man se fram emot andra grejer istället.
Idag kommer bli en rätt seg dag med en del städning, opepp..

waste of time.

Jag, Michaela och Lisa i studion i skolan för ett tag sen.

Idag har jag inte gjort mycket alls, slagit in julklappar, försökt rimma, spenderat lite för mycket tid vid datorn och kollat på en julig film. Men jag klagar inte, jag har inget emot lite segdagar emellanåt. Lite senare ska jag äta gröt och julskinka och tjuvstarta julafton lite. 

Imorgon åker jag till mormor och firar jul och lär antagligen inte blogga så: GOD JUL!

Kent och skor.

Jag har bokat biljetter till Kent som ska uppträda i Göteborg i sommar!! Och när jag sitter ensam och väntar på bussen/tåget så händer det att jag fotar mina skor.

let it fall.

Såhär såg det ut när jag gick upp imorse. Det blev lite snö lagom till julavslutningen trots allt! Ja, nu har jag jullov, skönt! Ska försöka bygga upp julkänslan yttligare med lite Jul på Liseberg.
Ha det gott!

Monday.


Sitter i skolan och känner mig inte helt frisk och bloggar för att det här är så extremt tråkigt. Åh, vad jag älskar måndagar.

min helg dårå.

Lite av vad jag sysslat med denna helgen.

Började helgen med brunch hos Simon. (Det var gott även om det kanske inte ser ut så)
Efter en hel dag full av slappande och How I Met Your Mother-tittande tog jag mig hemåt i vintermörkret.
Var vaken lite för länge och sysselsatte mig med att läsa.
Idag har jag legat i sängen och kollat på film...
byggt ihop ett pepparkakshus...
läst lite mer...
tänt det fjärde ljuset...
och klätt granen.
Jaha, det var det. Det var den helgen. Nu är det inte ens en vecka kvar till julafton och knappt en halv vecka kvar till lovet börjar. Det känns rätt bra.

sleepless.

Jag kan verkligen inte gå och lägga mig, känner mig inte det minsta trött. Så, istället lyssnar jag på Musikhjälpen och lägger upp massa bilder på min tumblr, bra sysselsättning. Jappjapp.

(använder skoldatorn)

Lite tråkigt.

Anledningen till den dåliga uppdateringen är att jag har haft problem med datorn och internet. Jag har haft flera planerade inlägg men jag har inte kunnat göra dem på grund av dessa problem. Försöker få det att funka igen och jag hoppas verkligen att vi kommer få ordning på det.

Ha en bra fjärde advent allihopa!


I will never leave until the day I do.


Nu när jag väl känner för att blogga har jag inget särskilt att skriva om eller visa upp... Jag får försöka göra vad jag kan!
Idag har vädret inte varit helt värdelöst, jämfört med hur vädret har varit den senaste tiden så kan man nästan säga att det var fint väder idag. Men jag har ändå ingen som helst lust att befinna mig utomhus, så större delen av eftermiddagen och kvällen har spenderats i soffan. Just nu slötittar jag på "Bonde söker fru", mest för att de ska gifta sig i Lindome kyrka. Sedan ska jag försöka plugga ljudmedier, vi får väl se hur det går med det... Hejdå!

Why can’t I be you?



Hej! Det var ett tag sen nu.. I fredags hade vi "spelning" i musiken och på kvällen firades Sofia som fyller 17 imorgon. Det var storm. Igår tog jag en ordentlig sovmorgon och segade nästan hela dagen, fick dock städat mitt rum som faktiskt blev riktigt mysigt och fint. Idag har jag bakat pepparkakor och sovit lite väl mycket. Jag har spenderat rätt mycket tid med Simon också. Det var min helg det!

Det fick bli två snöiga bilder från förra året för att jag vill ha snö och för att jag längtar sönder till jullovet.

11-12-08

Idag slutade skolan strax innan 12.00 och jag begav mig till stan med Lisa. Vi köpte presenter och julklappar och satt på café och pratade. Och just det, vi såg Moa Lignell också.
Nu är jag superdupertrött och funderar på att gå och lägga mig... Det är nog ingen dum idé.
Hejdå!

I don’t care if you don’t. I don’t feel if you don’t.



Ibland vill jag ha långt hår igen...

Idag har jag mått illa, stått ute i snön/regnet/haglet, ritat på order från min lillebror, druckit julte, slösat tid mm. Och nu har jag precis lyssnat på 31 av de 32 låtarna på The Cure's livealbum, gillargillargillar.
Jag ska alldeles strax börja laga mat till mig och lillebror, sedan väntar spanskaplugg.
Åh så intressant!
Hejdå.

If i ever feel better.


Ligger i sängen, dricker te ur min stoora röda kopp och kollar på Astrid Lindgrens Jul. Så kan det gå.

Buried down deep where the sun don't shine.

Allt känns rätt hopplöst men samtidigt bra på nåt sätt. Jag har åkt på en förskylning, vädret är skit, skolan är tråkig, jag har ingen inspiration eller lust till typ något och lite andra skitsaker.. Men jag är ändå glad för att det är jultider och mys och sådär, dessutom är det ju inte långt kvar till lovet. Nu ska jag städa, göra mig fräsch, plugga osv. Men allra helst skulle jag bara vilja ligga i sängen och krama om min favoritkille och kolla på nån film som jag redan sett. Orkar inte.

ny julmusik.

Ännu ett inlägg om musik. Fast denna gången handlar det om en annan sort, nämligen julmusik.

Igår släpptes Mando Diao's jullåt Christmas Could Have Been Good. HÄR kan ni lyssna på den.

känner för lite av det här.


I Bet You Look Good On The Dancefloor - Arctic Monkeys

Smells Like Teen Spirit - Nirvana

Hey Little World - The Hives

Execution Song - Johnossi

RSS 2.0