sista dagen i november.


Idag var vi på Konstmuséet med spanskan för att kolla in utställningen Frida Khalo och Diego Rivera.

Jag hade på mig mitt The Strokes-linne.


När jag kom hem var jag duktig och lagade middag.

Efter en lussebulle och en kopp kaffe gick jag och mamma en promenad för att rasta hunden och fota lite.
Efter detta har jag myst i soffan ett tag och snart tänker jag förflytta mig till sängen för att falla i djup välbehövd sömn.
Det känns bra.

Ge mig nåt som känns.



Idag har jag druckit julmust, bakat lussekatter, ätit lussekatter, ätit vörtbröd, ätit skumtomtar och fått en massa julkänslor! Det är ju rätt så passande med tanke på att det är första advent idag. Jag är en sån person som gillar julen och allt som har med den att göra. Det är jättemysigt och det finns en himla massa gott att äta, haha. Och, lussebullar är nåt utav det bästa jag vet!

och så var det helg då va.



Igår kollade jag och Simon på en gammal film som nån spelat in på vhs och skrattade åt de gamla reklamerna i reklampauserna. Idag kollade vi på Hitta Nemo och pratade med i replikerna. Ja, vi gillar att ligga och kolla på film.
Nu ska jag laga middag åt mig och bror min. Hejdå!

11-11-24



Klarröda läppar, favoritkängorna, julte och eld i spisen.

Dagen kunde inte börjat mycket sämre. Inte nog med att vädret var otroligt fult, jag tror vaknade på fel sida (eller somnade på fel sida igår?) Men jag klarade dagen bra ändå. Förutom att vara i skolan har jag mest sovit, det var längesen jag kände mig så otroligt trött. Nu befinner jag mig på den bästa platsen i vårt hus, min säng, och jobbar på julkänslan med julig musik.

If you wasn't too sure, then now you know.


Idag har jag haft svenskaredovisning, ätit den nya McFlurry Toblerone, sänt radio för första gången i mitt liv (det var kul!), kikat lite på öppet hus på min egna skola samt kollat på esteternas uppträdande. Jag har nu landat på det förmodligen näst bästa stället i vårt hus, mitt sovrumsgolv, för att multitaska det bästa jag kan. Plugga, lyssna på bra musik och kolla lite på tv är planen. See ya!

She moves in her own way.


En gammal bild som jag hittade på datorn.

Imorgon är jag ledig igen! Lediga dagar är mer än välkomna just nu. Ikväll ska jag mysa med min pojke och äta dipp och godsaker.
Puss och kram!

Take another picture with your click, click, click, click camera.






Random skit som fanns i min kamera.

Denna helgen har jag ätit lussekatt och pepparkakor, varit på bio med Lisa, Oscar och Simon, legat i sängen och kollat på Into The Wild och Water For Elephants, pluggat ytterst lite och känt mig både tom, rastlös, matt och nöjd. Det var den helgen, och den var alldeles för kort.

Favoriter.


Västra Frölunda - Kristian Anttila


Reptilia - The Strokes


Kräm (så nära får ingen gå) - Kent


747 - Kent


Hollow Heart - Timo Räisänen


You Can't Steal My Love - Mando Diao


Long Before Rock 'N' Roll - Mando Diao


(jag vet att det är rätt dålig kvalitet)
Här är några av mina absoluta favoritlåtar (finns säkert fler som jag missat) Jag kan bara inte sluta älska dem.

dagen innan idag.




Hösten är förbi, men än är inte vintern här. En av de tråkigaste perioderna på året enligt mig. De fina höstfärgerna är så gott som borta, men ännu är det inte såpass kallt så snö kan falla. I dessa tider myser jag nog hellre framför en film med nygräddade plättar.

underbara varelse.





Blev påmind idag om hur mycket jag faktiskt tycker om denna lilla krabaten.

Haven’t you heard? pretty folk never lose the temper.


Ligger i sängen och drar mig, idag kan jag faktiskt göra det för jag är nämligen ledig. Skönt! Snart ska jag fixa i ordning mig lite och sedan ska jag ge mig ut i skogen för att fota till ett skolarbete, jag kunde ju haft lite bättre tur med vädret... Jaja, vi hörs!

it's hard to dance with a devil on your back, So shake him off.




Det var tre älgar utanför mitt hus när jag kom hem från skolan idag.

11-11-14




Idag har jag lagat vegetarisk lasagne till hela familjen och tagit hand om all disk, känner mig rätt duktig. Kvällens sysselsättning är läsning och pyssel. Jag önskar att alla dagar kunde vara så här goa.

En typisk söndag.


Idag har det varit en typisk söndag. Jag har städat, pluggat, gått runt i myskläder, pysslat med foton, ätit middag och skypat med min syster. Det enda som är annorlunda med denna söndagen är att vi ätit tårta, eftersom det är fars dag, samt att söndagsångesten var som starkast när jag vaknade och sedan avtagit under dagen.
Nu ska jag tacka för mig och krypa ner i sängen för att se på nån serie. Det står mellan How I Met Your Mother, Malcolm in the Middle och Heroes, svårt beslut.

Musik.


Forrest Gump - Digitalism feat. Julian Casablancas

Kung Midas - Navid Modiri och Gudarna

Brainstorm - Arctic Monkeys

Electricityscape - The Strokes

han som har ett fläckfritt liv men skulle dö för att kunna byta.


Söt tjej. Igår lagade jag och Simon tacos och hade det trevligt. Och innan det såg vi Erik Saade back stage för han skulle uppträda på vår skola, var bara tvungen att säga det.

Idag har jag inte gjort så mycket alls, kommit hem, handlat mat med mamma och sett stora älgar. Mycket mer fanns det väl inte att säga...
Vi hörs!

10-11-11

Kom precis på att det är 11-11-11 imorgon...

Idag, efter skolan så klart, åkte jag och Simon till stan. Vi promenerade en massa och drack riktigt chokladig varm choklad. Nu är jag dundertrött och längtar efter att få sova. Godnatt gott folk!

lite musik, bara för att.



Kräm - Kent

This Charming Man - Death Cab For Cutie
Wind Starts Blowing - The Plan
Tinnitus i Hjärtat - Bob Hund



Godnatt!

igårkväll.


Igår hade större delen av klassen "halloweenfirande". Jag vet att Halloween egentligen var i måndags, men vårt "firande" blev helt enkelt inte av då. Jag har en massa mer bilder, men nästan ingen är såpass lyckad att jag vill visa den här. Det var en trevlig kväll!

ingen ingen ingen ingen hör.






Lite instagram som fanns i telefonen.

Idag är en såndär dag man bara vill krypa ner i sängen igen. En sån dag då man vaknar med huvudvärk och söndagsångest. En sån dag då man har saker som måste göras men man orkar bara inte. En sån dag då allt känns värdelöst. En sån dag man bara vill krypa ner i sängen igen.


Har haft den här låten på huvudet några dagar nu.
Socker - Kent

This charming man.





Idag har jag och Simon busat med hans gulliga, spralliga hund samt bakat en kaka som inte blev som den skulle. Annars har vi spenderat så gott som hela dagen i sängen och kollat på Malcolm in The Middle, mysigt.

11-11-02



Och så var det november... Idag har jag varit i Göteborg med Lisa och Frida. Vi gick i affärer, köpte saker, satt på café och sånt. Nu ska jag vara tjejig och kolla på Crossroads. Hejdå!

RSS 2.0