Kristian Anttila


Smutser

Västra Frölunda

Harhjärta

jag tror ju på livet före döden.


Kolla vad mamma köpt till mig! Tänker kolla på lite bloopers nu, sen blir det förmodligen ett Heroes-avsnitt och efter det ska jag nog läsa Gaffa eller Sanningen om Alice. Det blir sängen hyfsat tidigt för mig ikväll, för imorgon ska jag jobba igen. Japp, det är vad som händer just nu. See ya!

"viiilken lycka!"



Jag är så glad just nu. Igår var jag på Gekås och fyndade braiga saker, riktigt nöjd. Och nu är det höstlov, passar otroligt bra. Dessutom har jag ett nystädat rum, nybäddad säng, nymålade naglar och en gullig pojkvän som fixar godis åt mig.

Ja må han leva!




Jag har, som vanligt, varit i skolan idag. Efter två rätt tråkiga lektioner fick vi fota i studion, vilket var kul, och sen slutade vi klockan ett. Rätt go dag, med andra ord. Egentligen hade jag och Lisa planer på att åka in till Göteborg efter skolan och skaffa nya kläder, men stackars Lisa var sjuk så det fick vi strunta i. Istället bestämde jag och Simon oss för att åka dit och kika på Halloween-grejer. Efter det mötte vi min familj på en mongolisk resturang för att fira pappas födelsedag. Ett stort grattis till honom!

visst händer det jag tänker på dig ibland.


Idag har jag varit i skolan till 14.00 och sedan jobbat till 19.00, dagen har gått i ett kan man säga. Nu är det Grey's Anathomy igen, med lite glosplugg i reklampauserna. Och ikväll ska jag verkligen försöka lägga mig tidigt och få lagom med sömn, dessa försovningar sker allt för ofta nu för tiden... Ha en fortsatt go kväll!

Nostalgiskt.

Kvällens filmer:

Fucking Åmål

Sherdil

23-10-11


Idag när jag vaknade fick jag se dessa solstrålar tränga sig in i mitt mörka rum, bra start på dagen.

Sedan åt jag en god frukost och funderade på vad jag skulle göra idag. Kom fram till att jag ville cykla.

Så jag gav mig ut på en cykeltur i det fina vädret, härligt!

Efter det övningskörde jag, och jag måste säga att jag var rätt duktig.

Sedan hjälpte jag till att laga mat (och att äta upp den så klart)

Jag har också pluggat lite och tagit ett skönt bad. Nu tänkte jag ta en huvudvärkstablett och krypa ner i sängen och se en film. Det var den söndagen det.

The days are few my friend, and winter comes again.



Två bilder jag hittade bara. Den ena bilden tagen i början av förra året, då kameran var alldeles ny. Den andra bilden tagen lite mer än ett och ett halvt år senare.

Fredag!

Idag är det fredag, och det är otroligt skönt! Även fast jag var borta i måndags så känns det som att denna veckan har varit ovanligt lång. Helgen är varmt välkommen, och den ska invigas med tacos och filmmys.

I don't want what you want, I don't feel what you feel.


Heart in a cage - The Strokes

Storstaden.








Igår kom jag hem från en långhelg i Stockholm. Det var en bra långhelg måste jag säga. Vi gick runt i gamla stan, kollade i mysiga affärer, åt god mat, promenerade i det fina vädret och chillade en del i lägenheten. Det var skönt att komma bort lite.

Det här är nåt som inte ens har hänt.


Här sitter jag helt allena och har egentligen inget särskilt att göra. Ska till farmor en stund ikväll, det är väl det enda som är planerat. Men imorgon, ja imorgon, då, då åker jag och Simon till Stockholm! Det ska nog bli riktigt nice.

Och just det, jag har klippt mig...

Everybody’s waiting for a sunny day.




Härlig dag! Solen skiner och jag kom hem från skolan vid ett. Har dock plugg som måste göras och lite fix och förberedning som måste tas tag i. Men det känns väldigt bra ändå! För jag har nåt att se fram emot, dessutom dricker jag te och lyssnar på musik som gör mig glad. The Strokes album Angles ger mig vårkänslor på nytt.

Wind start blowing.



Idag har jag träffat mina två favorittjejer på ett väldigt mysigt ställe. Det har pratats, fikats, skrattats, intervjuats och kännts nostalgi. Trevligt avslut på helgen.

Nu till dagens dilemma. Det går inte att förnya mitt spotify premium! Detta innebär att jag inte har någon musik i mobilen, att jag får stå ut med jobbig reklam, att jag inte kan lyssna på den låt som jag är beroende av just nu och att jag inte kan lyssna på musik alls om 5 min! Jag får panik!

vem kan förklara att vapen är skitiga, fula små saker, när leksaksaffären är full av soldater?





Idag har jag städat, städat, städat, promenerat bland lera och nedfallna löv, lördagsfikat och städat ännu mer. Snart ska jag börja med pluggandet, samt ta ännu en promenad. Kul lördag...? Kanske inte, men jag är i alla fall väldigt nöjd med vad jag åstakommit. Dessutom tror jag att det kommer bli en bra kväll.

Det är tävling och betyg och massa mygel i smyg.

Lite instagram.




kanelbullar.

Idag har jag varit i skolan och räknat matte.

Eller, försökt räkna i alla fall...


Efter skolan gick jag i lite affärer med Lisa och Sofia, och sen åt jag bullar och drack mjölk med Simon (kanelbullens dag idag ju)
Nu ska jag plugga!

måndag igen.

Och så var det måndag igen, den sämsta dagen på veckan. Den är dock slut snart, avklarad, men jag har
fortfarande hela veckan framför mig... Vilka peppande ord! Hur som helst, jag har hela eftermiddag tänkt att jag måste ta tag i pluggandet nu, men så alldeles nyss kom jag på att jag inte ens behöver plugga idag! Så, jag tänker göra en kopp te och sätta mig i soffan och kolla på film, jag orkar helt enkelt inte nåt annat.
En bild från en tråkig spanskalektion, tagen härom veckan.
(använder skoldatorn just nu, så jag får ta vad jag har)

hej.

Jag försökte blogga igår, men internet svek mig. Vi är inte riktigt vänner än, men jag ger det ett försök!





(det var inte meningen att tanten i trosor skulle komma med på sista bilden..)
Igår åkte jag och Simon med pappa ut på havet, en riktig spontanutflykt. Och som ni kan se på bilderna, var det vääldigt dimmigt, nästan kusligt.



Idag red jag islandshästar med mamma och farmor (och ett gäng främlingar), riktigt kul! Det blev en fridfull tur med en del action..

Nu, en lunch, en kopp kaffe, ett varmt bad och lite internetkrångel senare, är jag riktigt trött. Ikväll får bli en filmkväll med tacos och myskläder. Ha det gott vänner!

RSS 2.0