pizza och kvällsdopp.

Förra veckan var jag, Erik, Lisa, Sara, Victor och Mattis hemma hos Linnea en kväll och lagade pizza och planerade inför Köpenhamn-resan. Lite senare åkte vi ner till havet och Mattis och Erik tog ett kvällsdopp. En fin kväll med fina personer!

Köpenhamn.

Tidigt i lördags satte jag mig i en bil tillsammans med ett gäng väldigt fina personer och sedan bar det av mot Köpenhamn! Väl på dansk mark möttes vi av världens skyfall. Annars var vädret betydligt bättre i Danmark än i Sverige i helgen har jag förstått. 
En paus på hotellet, en vägg med fina och roliga texter, Nyhavn och en middag.
En promenad till andra sidan stan på kvällen.
På söndagen åt vi frukost, checkade ut och började promenera mot en botanisk trädgård. Det var otroligt varmt och vi stannade vid en fontän för att svalka fötterna.
Trädgården var så himla fin. Vi åh:ade oss över de fina växterna mest hela tiden och sökte skugga bland trädkronorna. 
På detta hotell bodde vi. Det rekomenderas, trots ingen AC och en del oväsen på natten.
Framåt eftermiddagen satte vi oss motvilligt i bilen igen och åkte hemåt.
Jag, Lisa, Erik, Linnea, Sara och Victor. Tack för denna lilla resa!
 
 
 
 
 
 
 

tjörn.

I måndags åkte jag ut till Tjörn där några vänner till familjen har sommarhus. Vi badade, solade, åt en massa och hade det allmänt trevligt.
I denna lilla friggebod fick jag övernatta.
Kan inte få nog av detta. Värmen, havet, västkusten.
 

en helg i kungshamn.

Hej! Jag är tillbaka! Jag njuter av sommaren och värmen så mycket jag bara kan och tänkte nu dela med mig lite av vad jag gjort det senaste, eftersom jag varit ganska flitig med att använda kameran.
I fredags åkte jag och Lisa upp till Kungshamn för att hälsa på Frida som bor där över sommaren. Fridas familj äger ett fint gammalt hus där som vi fick utnyttja. Här är sovplatsen och lördagens frukost.
Vi åkte ut till Hållö och badade. Det kändes som att vi var utomlands på grund av värmen och det klara vattnet.
Sedan åkte vi över till Smögen och åt fish and chips och tittade på charmiga hus.
Tillbaka på fastlandet tog vi ett kvällsdopp i solnedgången. Det var så härligt och idylliskt att man nästan fick nypa sig i armen.
På söndagen njöt vi av sol, bad och jordgubbar och sen var det tyvärr dags att åka hemåt igen. Vi hade sån himla tur med vädret, och vi tog verkligen vara på det på bästa sätt.
 

RSS 2.0