vårvärme.

Igår var jag som sagt på en sittning, jag blev tyvärr rätt besviken på grund av alldeles för mycket sexism. Tjejer som kråmar sig, ålar på golvet och skakar rumpan i underkläder är inte roligt spex. Men! I övrigt var det en kul kväll, visar bilder och skriver lite mer om det en annan gång.
Idag gick jag till skolan vid 13.00 trots för lite sömn och för mycket alkohol (mådde faktiskt överraskande bra) och tur var väl det, för jag möttes av blå himmel och värmande sol! Ville helst sätta mig i lä med en kopp kaffe och ett par solglasögon och bara njuta, men såna tillfällen kommer det fler av hoppas jag! Istället satt jag på föreläsningen, gick och handlade och åkte hem och betalade räkningar. Ikväll ska jag på musik-quiz med en bunt bra människor. Hejdå!

fika och pyssel.

Igår gick jag, Jennifer, Sophia, Louise och Martin till ett mysigt café efter skolan och fikade. Har kollat in det här caféet jättelänge, men har alltid lyckats komma dit när det varit stängt. Lär hänga där mer i framtiden!
På kvällen pysslade somliga av oss inför en sittning som vi ska på imorgon. Vi klippte, klistrade och peppade. Visar bilder på våra utklädnader någon gång framöver!

indiskt och second hand.

Igår hade jag en heldag med två av mina favoritpersoner, Jennifer och Sophia! Efter att ha gått i lite olika affärer gick vi hem till Sophia (standard nu för tiden) och åt indisk take away (<3), tittade på film och peppade och planerade inför roliga saker som kommer hända. Har en så himla bra känsla i kroppen och har så mycket att se fram emot och att vara glad över. 
Idag har vi gått i second hand-affärer och fikat länge medan regnet föll utanför fönstret. Det har varit en riktig myshelg så här långt! 

exotisk frukt och sällskapsspel.

Igår gick jag och Jennifer hem till Sophia för att ha myskväll. Vi åt en massa frukt, spelade TP och kommenterade Melodifestivalen. Det blev en väldigt skön och trevlig kväll!
Idag har jag suttit hemma och pluggat hela dagen inför tentan imorgon. Ser så mycket fram emot imorgon eftermiddag då jag kan koppla bort alla tentatankar helt.

update.

Dags för en update! Den här veckan har flygit förbi i en rasande fart! Jag har haft det så himla bra, trots att tentaplugget hänger över mig. Jag har bland annat ätit frukost på café, njutit av solsken, sänt radio, ätit tacos hos Sanna, dansat och varit lyckorusig. Igår var det dock dags att ta den kommande tentan på allvar och jag, Sophia, Jennifer och Louise stämmde träff på Condeco för en plugglunch. Är så förjtust i deras häslobuffe´<3 På kvällen släppte vi pluggtankarna och firade Simon som fyller år med ölspel och utgång.
Ikväll tar vi det lugnt och spelar spel hos Sophia och gläds över att vi har fina människor omkring oss! Glad alla hjärtans dag!

to burst grin giggle bliss skip jump and sing and shout.

Idag har jag glidit på en glädjevåg hela dagen, trodde inte att måndagar kunde kännas såhär bra. Inte ens kånkandet på tunga kassar på väg från affären kunde få mungiporna att gå neråt. Det var vår i luften, solen värmde och folk satt på uteserveringar. En oslagbar måndag helt enkelt!
I helgen var jag på besök hos mina föräldrar. På fredagen fikade och promenerade jag i Göteborg och åkte sedan hem till mamma och pappa och åt och drack gott. På lördagen gick jag promenader med Disa, som jag saknar väldigt ofta i Jönköping...
...och framåt kvällen träffade jag Lisa, Erik, Sara och Malin. Vi spelade shuffleboard, jag har aldrig spelat det tidigare men det var jättekul, drack öl och pratade ikapp. Tack för en bra helg och en solig måndag!

heldag.

Idag var jag i skolan från 09 till 18, första dagen på ett tag som jag haft en massa att göra. Jag har varit på föreläsning, jobbat med grupparbetet och gjort ett radioprogram. Vi har så himla kul när vi gör radio och jag är så peppad på att fortsätta och lära mg mer! Nu är jag supertrött, är inte van vid långa dagar som denna, och ska sova och imorgon åker jag för att träffa vänner och familj!

en onsdag.

Dagens frisyr: Nytvättat och utsläppt.
Dagens kläder: Svarta byxor och en väldigt skön svart/vit randig tröja.
Dagens mat: Än så länge har jag bara ätit frukost och den bestod av keso, en massa nötter och frön, en banan och kaffe.
Dagens händelse: Vi gör en fälstudie i grupp i skolan och idag skulle min grupp iväg och göra en intervju. Hälften av oss går på en buss som ska ta oss till intervjupersonen och efter ett tag märker vi att bussen går åt fel håll och att andra hälften av gruppen är på rätt buss. Så tre av oss missade hela mötet och fick åka hem igen. Snacka om att vi kände oss kassa.
Dagnes planer: Hade ju tänkt göra en en intervju, något jag faktiskt såg fram emot jättemycket, men det sket sig ju. Kanske blir lite caféhäng senare.
Dagens vill ha: Vår, glass och nya kläder.
Dagens saknad: Saknar min familj, men de ska jag få träffa i helgen!
Dagens tråkigaste: Att jag borde läsa en massa i kurslitteraturen och att himlen är helt grå. Och att vi failade med bussen så klart.
Dagens godis: Har inga planer på att äta något godis idag... Kanske blir något gott på ett café eller popcorn ikväll.
Dagens humör: Jag är rätt upprörd över dagens missöde, men annars är jag på gott humör!
Dagens komplimang: Har inte fått någon komplimang idag, har bara fått höra att jag är klantig.
Dagens längtan: Våren! Snön bara fortsätter att ösa ner och jag kan inte bärga mig till den dagen då jag kan byta ut vinterjackan mot jeansjackan.
Dagens tv-serie: Har inte hunnit titta något än, men om jag känner mig själv rätt så lär jag titta på Girls och American Horror Story idag.

sushi och spel.

I lördags åt jag sushi och drack vin med Jennifer och Sophia. Sedan spelade vi spel och hade det så himla fint tillsammans. När vinet var uppdrucket gick vi ut för att träffa fler folk.Exakt hela söndagen spenderades i sängen, en sån dag behövdes.
Nu är det en ny vecka och jag har en känsla av att den kommer bli väldigt bra!

RSS 2.0