doors unlocked and open.

Städar och fixar för fullt inför syrrans student medan Death Cab for Cutie's nya album "Codes and Keys" ljuder ur högtalarna. Fick nys om det och tänkte att det var värt att lyssna igenom. Imorgon blir det till att träffa släkten (en del av den) och "fira" hela dagen, det ska nog bli trevligt. Det var allt från mig för tillfället. Ha det bra allihopa!

om jag klara av det bra då, skulle det inte va jag.


Hollow Heart - Timo Räisänen

Om jag var tvungen att säga den bästa sommarlåten, skulle jag nog säga den här. Ingen låt får mig att tänka på sommaren så som denna. Den väcker en massa sommarminnen och... jag vet inte, jag får en speciell känsla när jag hör den.

Och om ni undrar varför jag sitter och bloggar så här dags en måndag, så är det för att jag stannat hemma idag. Varför? Jo, för att plugga. Jag stannar hemma från skolan för att plugga. Vilket liv... MEN, snart är det över! Inte livet, pluggandet. Och tur är väl det, för i sommar tänker jag leva så mycket jag bara kan.

I’d rather be working for a paycheck Than waiting to win the lottery.


'


Slapp medielektion, fredag eftermiddag.

Pluggångesten är kvar och jag skulle väl inte påstå att jag gör något åt den. Jag är verkligen sämst på att ta tag i skolarbeten. Allt ska vara inlämnat senast imorgon natt, lycka till Emma! Vill bara lägga mig i sängen och sträcka ut min onda mage och se nån enkel film. Men nej. Samhällsarbetet kräver min uppmärksamhet och jag kan inte känna lugn förän det är klart. Hatar söndagar.

Böckerna brinner och Ordet flyr för sitt liv.

Lekte med några bilder.

Och så var det fredag igen, göttgött. Som vanligt har jag inget kul att skriva... Kan dra min dag lite kort.
Jag vaknade av att mamma stormade in i sovrummet och sa att jag försovit mig, go uppvakning. Ett tag senare kollade jag på klockan och insåg att jag missat bussen och att det ösregnade ute, åh vad pepp. Ger mig sedan ut för att ta nästa buss, jackan knäppt och luvan uppe. Missar den bussen med. Går hem igen. Gör ett tredje försök, med paraply den här gången. Ser bussen komma, springer som en galning, hinner precis. Träffar Frida på bussen, najs. Upptäcker att tåget är sent, ställer mig på stationen i ösregnet och väntar. När jag kliver av tåget inser jag att det inte går nån buss från stationen. Promenerar till skolan, yeah... Kommer försent till lektionen och hinner inte sitta länge innan brandlarmet går igång, och så ska man ut igen. De meddelar att det var fel på en ugn i köket, och vi går in igen. 
Nej,här får det nog räcka. Det skulle ta en evighet om jag skulle gå igenom hela dagen. Nu sitter jag i alla fall här i mammas varmaste tröja och äter m&m's, fredagsmys.

jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig.

Har varit på otroligt gott humör den här eftermiddagen/kvällen, men nu börjar energin ta slut och jag längtar till sängen. Nu är det bara 5 dagar kvar tills alla skolarbeten ska vara klara och inskickade, en kraftansträngning till och sen är det över. Första läsåret har gått extremt fort, jag hinner inte med. Om de andra två åren går lika, fort dröjer det ju inte länge innan vi står där med studentmössan på huvudet. Ja det är väl som de säger, tiden går fort när man har roligt.

jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals.



Idag är det bal för Kungsbackas studenter. Alla samlades i parken för att "visa upp sig" och "mingla", och jag var såklart där och fotade min syster. Alla var jättetjusiga och jag måste erkänna att jag blev lite sugen på att få uppleva det där själv, längtar tills det är min tur.


You are the only exeption.

Hej, egentligen orkar jag inte blogga (kul att börja ett inlägg så) men jag ville bara säga att jag finns kvar. Vet inte vad jag ska skriva längre och jag har inte fotat på ett tag. Jag kan säga att jag har skaffat festivalpass till Peace and Love, woho! Kan inte sommaren bara vara här nu?
Det var väl allt... Vi hörs när vi hörs. Antagligen kommer uppdateringen vara rätt låg, bara så ni vet.

det lilla livet.







Har man inget att ta kort på kan man ju alltid fota fötterna...

Nu har jag haft lite tid över till att andas ut och bara vara (och blogga lite) Dagarna rullar på i dunderfart och liksom flyter ihop... Tråkigheter hamnar lätt i skym undan och jag har börjat skita lite i dem, har inte bestämt mig om det är mest bra eller mest dåligt än. Hur som helst, jag är nöjd och det är väl det viktigaste?

Last night i dreamt...

Lyssnar på The Wombats hyfsat nya platta, bra grejer faktiskt. Ska snart ta tag i lite skolarbete och sen ska jag ladda batteriet med ett avkopplande bad. Så, nu vet ni kvällens planer. Och, jag har klippt mig. Det är kort.


I got soul, but I'm not a soldier.




Några bilder från Slottskogen bara. Jag tog faktiskt inga bilder igår, det var Simon som var mästerfotografen.
Och så var den helgen förbi och snart kommer en ny skolvecka, segt. Skulle vilja ha lov igen...

RSS 2.0