en överraskning.

När jag fyllde år fick jag ett kort av min syster där det stod att vi skulle hitta på något 29 juni, jag fick dock inte veta vad. Så igår, den 29, tog hon med mig in till Göteborg och till Hard Rock Café där våra pojkvänner satt och väntade. De hade alltså planerat en överraskningsmiddag åt mig! Jag blev bjuden på mat, drinkar och gott sällskap. Det var en väldigt bra kväll, tack Sanna! 
 
 

blir bortskämd.

Igår lagade Simon middag till oss. Det blev tortellini med hemodlad sallad till. Sedan drack vi kaffe ur muggar som jag blev väldigt förtjust i och åt mini-magnumglassar till efterrätt.
Imorse när jag gick upp hade han dukat fram en god frukost på altanen. Yoghurt med müsli, blåbärste, juice, ägg och skinkmackor formade som små hjärtan. Nu ska jag gå ut med hans hund som tack för dessa gulliga gester!
 

under tiden som gått.

 
Hej på er! Vad har hänt sen sist? Det har varit midsommar. Jag åkte först hem till Simon där jag fick ett pms-sammanbrott och började gråta och kunde inte lugna ner mig förrän jag hade fått mat och choklad. Med en påse naturgodis (bästa snackset) i famnen åkte vi hem till mig där min syster hade fest. Dagen efter var vi sega och jag kollade på fyra olika filmer och åt pizza till middag.Gårdagen var ungefär lika seg, fast jag orkade i alla fall ge mig ut på en joggingrunda. Idag gick jag och min syster en långpromenad till sjön med hunden och snart ska jag sätta mig på bussen hem till Simon för att spendera 26månaders-dagen tillsammans med honom!
 

fika och födelsedagsmiddag.

Idag gick jag upp tidigt tidigt för att sjunga för lillebror som fyller hela 15 år idag! Eftersom alla i  familjen har jobb, förutom jag, blev det till att gå upp och sjunga såpass tidigt. Lite senare åkte jag iväg för att möta Lisa, Linnea, Ella och Malin på en uteservering. Vi fikade gott och pratade om lite allt möjligt. Efter det åkte jag med min familj till en Thai-restaurang i Göteborg för att ha födelsedagsmiddag. Ovan kan ni se två halvkassa bilder på våra fina efterrätter. Kokosglassen var to die for! Nu är jag jättemätt och jättetrött och imorgon är det midsommarafton!
 

kalaset.


Igår samlades flera av mina favoritpersoner i mitt hus för att fira lite. Jag fick fina presenter och hade så himla roligt och trevligt. Jag fick t.ex. en vattenmelon, av Erik och hans flickvän Hanna, som jag fick gröpa ur och använda som glas resten av kvällen. Det var nog den knäppaste presenten jag fick! Tack till alla som bidrog till att min födelsedag blev så bra som den blev!
 Idag vaknade jag med tungt huvud och har inte gjort mer än att ligga i sängen/soffan, dricka te ur koppen som jag fick av Felicia, sova och äta pizza. 
 

födelsedagen.

Idag fyller jag 19 och dagen till ära pryder dessa vackra pioner våra bord. Jag förknippar verkligen denna blomman med min födelsedag eftersom den blommar just nu och jag brukar få en på min frukostbricka på morgonen. Ikväll kommer det en massa bra folk hit (mestadels folk från gamla klassen) och jag tror att jag kommer ha en väldigt bra kväll. Hejdå!
 

konsert och oväsen.

I onsdags var jag, Lisa och Frida på Liseberg och såg Mando Diao. Jag saknar det gamla Mando Diao, det innan Gustaf Fröding-låtarna, men jag måste medge att det var väldigt fint.
Igår flydde jag och Simon till farmors tomma lägenhet i Göteborg för att få vara bara vi två. Ibland behöver man nog lite tid bara för varandra. Vi hade det jättemysigt fram till kl. 07.00 imorse då några byggarbetare som renoverar balkongerna i huset började väsnas något förfärligt. Vi lyckades dock sova någon timma till när oljudet lagt sig för att sedan vakna till grannens pianospelande. Idag köpte jag en bikini, fikade med honom och såg bandet Memfis (Simons vänner) spela medan han höll min hand. Tror att jag blivit lite nykär i denna killen igen.
 

skisser för sommaren.

Allting rullar på i en väldig fart! Livet efter studenten har än så länge varit jäkligt bra och jag känner mig inte alls så tom som jag trodde att jag skulle göra. Jag har fyllt mina dagar med aktiviteter med bra människor och planerar saker inför sommaren som ligger framför mig. Närmast i kalendern ligger en Mando Diao-konsert och en liten födelsedagsfest. Framöver kommer jag antagligen göra några små-resor och utflykter, en utomlandsresa och några spontan-aktiviteter med de jag gillar allra mest. Det kommer bli en bra sommar, och även fast jag inte har en aning om vad jag ska göra till hösten, känns det som att allt kommer falla på plats!

de senaste dagarna.

Dagen efter studenten. Jag och Simon kämpade oss upp för en frukost på altanen. Vi åt flingor ur mina nya mon amie-skålar! Resten av dagen spenderades i soffan och jag sov i omgångar.

I fredags åkte jag, Lisa, Linnea, Sara, Sofia och Linnéa till havet för grillning och tjejsnack. Hamburgaren var mycket godare än vad den kanske ser ut.
Och igår var det Håkan Hellström-konsert som gällde! Solen sken och allt var perfekt! Vi hade planerat att gå till Jazzhuset för efterfest efter konserten, men vi var så trötta att vi hängde på BK ett tag och sedan gick och la oss. Jag, Lisa och Linnea sov i min farmors lägenhet (den ligger i Göteborg och farmor är bortrest) och konstaterade idag på hemvägen att det har varit en väldigt bra helg!

studenten.


Dagen började med en champagnefrukost i form av champagne, jordgubbar, melon, vindruvor, bröd och knäcckebröd (såklart) Vi skrev i varandras mössor och peppade.
Sedan begav vi oss mot skolan där det bjöds på spelning i teatern och studentlunch i bamba.
Sedan var det dags för utspring och jag har nog aldrig varit så fylld av adrenalin som då!
Nära och kära hängde diverse saker kring min hals och jag var helt överväldigad.
Åka flak!
Sedan kom jag hem och fick träffa fler släktingar, skåla, äta och öppna presenter.
Framåt kvällen bytte jag klänning och redde ut tovorna i håret för att sedan bege mig mot studentfesten! Studentdagen är helt klart något av det bästa jag varit med om, jag vill göra om det igen!
 

dagen innan studenten.


Idag åkte jag till skolan för en sista vardaglig lunch med klassen och för att tömma mitt skåp. Sofia hade bakat kladdkaks-muffins som vi åt ute på gräset.

Här säger vi hejdå till våra nu tomma skåp.
Vi gick ut ur skolan för sista gången (springer ju ut imorgon!!) och det känns så otroligt sjukt att den tre år långa gymnasietiden nu är förbi.
 

RSS 2.0