Det finns så mycket girigt båg så man kreverar.




Här sitter jag och är förvånadsvärt glad med tanke på hur dåligt jag mått de senaste dagarna, fysiskt alltså. Jag kom hem tidigare från skolan och blev sjukt sugen på att kolla på Juno, en annan av mina favoritfilmer. Men eftersom jag bara har typ halva filmen fick jag göra andra saker istället. Av nån anledning hade jag en massa tid till att göra både sånt som jag ville göra, och sånt som behövdes göras. Är väldigt nöjd med dagen/kvällen after all. Nu ska jag försöka få tillräckligt med sömn för att orka med morgondagen. Godnatt!

clap your hands say yeah.







De två senaste dygnen:
Igår åt jag på Donken med Simon, vi är såå romantiska. Sedan gick vi en promenad i hösten och blev smått nostalgiska. Jag plockade ett äpple, första gången detta året, och det var sådär lagom surt och sött som bara färskplockade äpplen kan vara. Efter en god natts sömn och segt uppvaknande åkte jag från Simon för att träffa Lisa. Vi drack cappuccino och åt alldeles för stora kakor på ett mysigt café i Haga. När jag kom hem hittade jag en bok som farmor skaffat åt mig, rätt intressant att bläddra i faktiskt. Sedan har jag lyssnat på musik från ett band med bra namn (se rubriken) och städat mitt rum lite slarvigt. Plugga får jag göra nån annan dag, nu ska jag tända ljus och krypa ner i min nybäddade säng med en bok. Mys, så som jag gillar det!

Allt jag ville vara, behöll jag alltid för mig själv.


Vad gör man när man har så ont i huvudet att man mår illa? Värken vägrar ge sig av..
Jag hade tänkt ta vara på det fina höstvädret, men istället blev det ett långt avkopplande bad. Fast snart tänker trotsa ontet och ge mig ut ändå, lite frisk höstluft kan nog inte skada. Dessutom är det min och Simons månadsdag idag.

Lite som kung midas, Allt du rör blir till moll.


I skolan. Hade bara två lektioner idag, soft.



På väg från skolan. Höstigt och fint ute idag.

Vi brukar gå förbi denna otroligt slitna antikaffär. Jag tror inte att det gått så bra för den...

När jag kom hem hade mamma bakat god kanelkaka.

Jag bakade scones, och här sitter jag och väntar på att de ska bli klara. Jag har på mig mammas gamla tröja idag.

Sconesen.

Min dag i bilder kan man väl säga.

the boat that rocked.
















En bra film med mycket bra musik. En av mina favoriter faktiskt.

saying i love you.

Simon var här förut, vi myste och gjorde chokladbollar. Hösten är här på riktigt nu, bladen är orangea, vindarna kalla och kvällarna mörka. Perfekt för mys och chokladbollar.


När mörkret lägger sig över den lilla hålan.

14 oktober 2010 (tror jag)



Håkan Hellström på Bengans förra hösten.

luften bor i mina steg.


Kvällsluften är härlig och jag känner mig allmänt nöjd! Nu ska jag krypa ner i sängen, sätta på tvn och hoppas på att min hals ska krya på sig (alltid är det ju nåt..)
Imorgon är det Håkan på Liseberg som gäller! Ska se till att tagga inför det med.
Godnatt alla! Sov gott och dröm knasiga drömmar.

The strokes.


Reptilia


Trying Your Luck


Taken For A Fool


The End Has No End


Juicebox

You desired my attention but denied my affections.



Dessa bilder togs av Lisa för några veckor sen.

Det är helt galet vad jag fryser! Jag sitter under täcket med halsduk och raggsockar och en kopp te, men ändå är det nästan så jag hackar tänder. Hur kommer det bli sen när vintern kommer egentligen? I och för sig tycker jag att det kan vara lite mysigt att vara frusen, då kan man verkligen gosa till det. Men det kan ju inte vara hälsosamt att gå och frysa nästan konstant...

gaaah

Bästa rubriken nånsin
Jag blir smått galen nu. Jag känner för att göra nåt med mitt hår, men vet inte vad! Egentligen vill jag kanske inte ens, eller så vågar jag bara inte. Dessa problem asså...

inte helt fel.



Kaffe och hembakt bröd när regnet öser ner.

Just nu.




Lite te, lite bra musik och lite fotopysslande.

what the water gave me.




En härlig promenad i regnet.

Och ett par blöta fossingar.

Call me back.


Jag har införskaffat ett par kängor!
Nu ska jag plugga, sen blir det tacos.

beirut.



Jag hittade fina bilder i kameran som Simon tagit.

Pratade precis lite med min storasyster i Skype. Vi håller ju kontakten via Facebook och mejl och så, men det blir en helt annan grej när man får höra och se henne live. (hon befinner sig i L.A)

Nu äter jag mig rund och go på bullar som bakades igår och fortsätter att lyssna på nya album. Nu är det "The Rip Tape" med Beirut som spelas, och jag måste säga att det faller mig mer i smaken.
Nu tänker jag fortsätta slappa (kanske plugga lite...) och sedan blir det sängen, för jag har kommit på att jag sover aaalldeles för lite.
Ha det gott!

höst på min planet.

Jag har en så otrolig höstkänsla nu! Och jag älskar det! Början av hösten är en av mina favorittider på året, då man kan sitta inne och mysa, ha på sig gosiga kläder, promenera i den friska höstluften, titta på lövens vackra färger, härligt!


Bild från förra året

Jag kan inte hjälpa dig upp, kan inte lysa upp den väg du springer. Jag kan inte vagga dig varm och lugn.

Hej på er! Uppdateringen har varit sämst, men jag har inte riktigt hunnit sitta vid datorn.
Jag började dagen med en galet god dunderfrukost och är nu laddad för dagen. Jag ska inte göra nåt särskilt direkt, städa, promenera med hunden, göra nåt litet ärende, möta pojkvän, laga middag, slappa framför tvn. Ja, så kommer nog dagen se ut.
Ha det!

RSS 2.0