om idag.

Lördag. Idag har jag och Simon gjort chokladbollar som vi åt ute i värmen på altanen. Vädret har varit så himla knasigt, det har varit dimmigt, soligt, regnigt och det har åskat. Allt under en och samma dag. Men jag klagar inte, sol och regn är bra när man vill att det ska blomma och bli grönt ute. Nu ska jag plugga och sen äta tacos. Mitt liv är så intressant.

två år.

Idag har jag och min Simon varit tillsammans i två år. Dagen började med att jag vaknade upp bredvid honom i hans säng, innan alarmet ringde, och kände mig helt utvilad (när vaknade jag och kände mig helt utvilad senast!?) Jag gav honom en puss och sa "grattis till oss", satte ett kärleksmedelande på hans dörr och gick till skolan. Efter en otroligt ovärd skoldag gick jag hem till honom igen för att äta nybakta bullar och byta presenter. Lite senare promenerade vi i regnet med varsitt paraply till ett sushiställe. Jag hade velat ha honom här och somna bredvid honom inatt igen, men det sätter skolarbeten stopp för. Jag får nöja mig med de kraftiga vindarnas susande som sällskap inatt.

hej vår.

Den här helgen har varit en väldigt bra helg. Den började, som ni vet, men ett besök på Bengans och ett handslag med Håkan. På lördagen, efter en frukost som inkluderat min absoluta favoritmüsli just nu, åkte jag hem till Simon. När jag satt och väntade på tåget njöt jag av sol och blå himmel. Väl där drack vi iste och solade på hans altan. På kvällen åt vi falafelrulle framför Star Wars. Idag vaknade jag av att solen sken in. Jag låg och drog mig i sängen i ett par timmar i väntan på att min trötta pojkvän skulle vakna. Utanför fönstret, som jag öppnat på glänt, kunde man höra fåglar sjunga och barn leka. Efter frukosten hamnade vi på altanen igen. Jag tror (kanske är det önsketänkande) att min vinterbleka hud inte är riktigt lika blek längre. Detta var helgen då våren kom.

Signering på Bengans.

Jag och Ella fotade en del av den långa kön. Vi fick stå i kön och vänta ett tag, men det gjorde inte så mycket för solen sken. 

En del av de förväntansfulla fansen. Snart dags att träffa Håkan Hellström.
Det får tyvärr bli en halvtaskig bild på huvudpersonen, orkade inte lägga fokus på att ta en bra bild när det närmade sig.
Och så var alla nöjda (aningen arga på sig själva på grund av nervöst skratt och mållöshet under själva signeringstillfället) och vi begav oss hemåt.
Här är LPn jag köpte och fick signerad! Mitt hjärta har börjat slå lite extra för Håkan nu igen.

om idag och om honom.

Idag har jag tagit en sovmorgon, gått med uppknäppt jacka och uppkavlade ärmar, åkt buss en timma istället för 5 minuter, läst i Simons kök medan regnet öste ner utanför, kollat på The Hunger Games i hans famn eftersom han inte sett den innan, gått en promenad i kvällssolen och kännt lukten av hans parfym i mitt hår. Jag vill ha honom hos mig mest hela tiden. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna fästa mig såhär vid en person, bli såhär beroende av en person. Det är fint och lite jobbigt på samma gång...
 
Nu ska jag dyka ner i boken igen och njuta av tanken på att jag får en sovmorgon och en ledig dag även imorgon.
 

lista.

hur såg du ut för ett år sedan?
Ungefär sådär. Valde att spara ut min lugg.

 
vilket är ditt mest använda ord denna vecka?
ingen aning... 
 
har du någon fobi?
nej, det skulle jag nog inte påstå.
 
vad är det godaste du har ätit hittills i veckan?
svårt... kanske räkorna jag åt i fredags, eftersom jag äter räkor så sällan, eller en müsli som jag åt hos Simon i fredags och lördags, haha vet inte.
 
vad är det finaste någon har sagt till dig idag?
jag frågade Simon om jag passar bäst i långt eller kort hår ganska nyss och då sa han "du är fin oavsett".
 
när kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
förut idag när jag promenerade ner till Ica och köpte bullar att bjuda familjen på kanske.
 
vad tror du kommer bli roligast i helgen?
att träffa Håkan Hellström på fredag!!
 
vilken är din pepplåt för tillfället?
Leka Leva med Anton Kristiansson.
 
vad har du sysselsatt dig med då du har haft dötid i veckan?
läst Alltings Början, lyssnat på musik, kollat bloggar samt kollat på serier.
 
har du gjort/kommer du göra något i veckan som du inte gjort förr?
har jag säkert...
 
vad oroar du dig för?
just nu är jag i en liten stil/identitetskris, vilket oroar mig. Jag vet inte riktigt vart jag har mig själv just nu, och det är rätt jobbigt.
 
vem är den kändaste personen du har sett på senaste tiden?
såg Adam Lundgren på ett café i Göteborg i torsdags.
 
vad har varit mest förvirrande på senaste tiden?
Det som jag nämde under frågan "vad oroar du dig för?"
 
hur ser dina senast tagna webcam-bilder ut?
 
Jag tar väldigt sällan bilder med min webcam nu för tiden.
 
har veckan varit bra än så länge?
Ja det har den!

det närmar sig.

Idag fick vi våra studentmössor! Alla treor på skolan blev helt till sig och tjoade och peppade och ett pirr spred sig i kroppen. Nu när studentklänningen hänger redo i garderoben och studentmössan ligger på skrivbordet och väntar, blir det hela så mycket mer verkligt. Jag fylls av en skräckblandad förtjusnig när jag tänker på det. Jag längtar så efter att få springa ut från skolan med studentmössan på huvudet, samtidigt som vuxenlivet skrämmer mig. Jag har ingen aning om vad det ska bli av mig, jag vet inte vad jag vill. Men det gör det hela lite extra pirrigt och spännande, att ha en oviss framtid. Jag kanske reser utomlands, lyckas få ett jobb eller börjar en intressant utbildning, just nu lockar allt det där lika mycket. Jag får väl bara vänta och se vad framtiden har att bjuda på! Nu ska jag bara glädjas åt att jag snart klarat av tre år på gymnasiet och att jag har en alldeles egen studentmössa med mitt namn på.

London.

 
Hej på er! I fredags kom jag hem från London. Vi har kollat på sevärdheter, promenerat runt i staden, ätit fish and chips, sett på musikal, druckit te och ätit scones, shoppat, gått på marknader i Camden. De två första dagarna njöt vi av solsken och beundrade de färgglada blommorna och det gröna gräset, och de två sista dagarna fick vi vara med om kyliga vindar och snöfall. Imorgon är det dags för vardag och skola igen, vilket tar emot en hel del, men jag har haft ett bra påsklov och jag har äntligen fått besöka mitt efterlängtade London.

RSS 2.0