tillbaka!

Nu är jag äntligen tillbaka! Internetet fungerar och bloggandet kan komma igång igen. Så vad har jag gjort sen sist? Jo, jag har varit på Kent-konsert, varit på Hard Rock Café med Simon, haft filmkväll och sleepover med tjejerna, gått runt på stan en del, badat i havet några gånger, kört bil rätt mycket, besökt Falkenberg, surat över dåligt väder och njutit av solsken. Tyvärr har jag knappt fotat något över huvudtaget, men jag hoppas att jag kan ta tag i bloggandet och fotandet nu igen!

ursäkta.

Jag har varit utan internet i mer än två veckor nu på grund av ett blixtoväder. Detta är anledningen till att det inte blivit några inlägg här. Men jag väntas få internet hemma igen om ett par dagar, och då kommer jag antagligen börja blogga igen. Jag är jätteglad över att ni fortfarande kikar in här då och då, och jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen.

ensam hemma.

Eftersom mina föräldrar och min bror befinner sig i Spanien nu och min syster jobbar, så fick jag fixa middag till mig själv och såhär såg den ut. Väldigt intressant. 
Idag var jag i stan med Lisa och kom hem med lite nya grejer som jag kanske kan visa nån gång. Kvällen spenderar jag i soffan med slötittande på tvn. Ha det gott!

årets första dopp.

Igårkväll tog jag med mig Simon och Disa (min hund) till havet för en promenad och ett kvällsdopp i det något kalla vädret. Det var faktiskt mitt första dopp det här året, lite sent kanske. Hur som helst, det var trevligt, men kallt. Nu ska jag träffa Lisa!

Frågor.

Nu ska jag alldeles strax iväg på ett yogapass och efter det ska jag äta tacos och mysa med min Simon. Jag har inte mycket mer att säga, därför får det bli en sån här lista med frågor. Bra grej när man inte har så mycket att blogga om.
 

Vilken är din favoritfärg?
Jag har nog ingen favoritfärg faktiskt…

Vilken parfym använder du?
Just nu använder jag ingen särskild, jag vill köpa en ny men har inte hittat den rätta.

Vad använder du för underkläder?
Lite blandat.

Hur lång är du?
Jag är inte helt säker, men jag brukar säga 175cm.

Rakar du dig på kroppen?
Haha, ja det gör jag.

Får vi se en bild på dig osminkad?
Jag har säkert lagt upp en bild på ett osminkat jag någon gång tidigare… Och jag skulle kunna göra det nu med, men jag har faktiskt ingen på den här datorn.

Hur var ditt första hångel?
Osäkert.

När grät du senast?
I torsdags tror jag… Låter kanske löjligt, men jag mådde så dåligt (hade migrän eller nåt) så jag kunde inte hålla tillbaka tårarna.

Vilken är din favoritstad i världen?
Jag har nog ingen favorit där heller…  Jag kanske kan svara om några år, när jag sett mer av världen!

Vad faller du för?
Charmiga killar, med ett fint leende.

Har du slagit dig riktigt illa någon gång? brutit ben?
Jag fick två frakturer på min ena arm när jag ramlade av en häst en gång.

Bästa stad i sverige och varför?
Jag tycker mycket om Stockholm, det är en fin stad. Dock har jag bara varit där typ 3 gånger, så jag får nog säga Göteborg, min ”hemstad”.

Om du endast fick välja en butik där du i fortsättningen skulle handla kläder, vilken skulle du välja då?
Urban Outfitters kanske…

Om du fick sno någon annans garderob, vems garderob skulle du sno och varför?
Ingen aning!

Kallar du dig feminist? varför/varför inte?
När jag hör ordet ”feminist” så tänker jag automatiskt på något negativt, om jag ska vara ärlig. Det har blivit så överdrivet, nästan så att kvinnor ska vara bättre än män. Men självklart vill jag ha jämställdhet och rättvisa.

Var har du din politiska hemvist i övrigt?
Jag är inte alls insatt i politiken, så jag har inget svar på den frågan.

Är du religiös?
Nej.

Hur vill du bilda familj (tänker kärnfamilj, kollektiv, särbo osv)?
Jag vill flytta ihop med min stora kärlek, gifta mig och skaffa barn. Jag har alltid tänkt att jag i framtiden kommer vara lyckligt gift och ha barn.

Hur skulle du beskriva din stil?
Jag vet inte om jag har nån särskild stil…

Hur löser du en riktigt, riktigt dålig hårdag?
Antingen tvättar jag håret, eller så använder jag massa hårprodukter och grejar med det ett tag, eller så sätter jag upp det i en toffs.

Exemplifiera din humor!
Svårt… Jag älskar Friends, det kanske säger något om min humor.

Vill du ha barn?
I framtiden, ja.

Vilka städer har du bott i?
Jag har alltid bott en bit utanför Göteborg.

Tycker du själv att du ser bra ut?
Nej, det skulle jag väl inte påstå. Men självklart går självförtroendet och självkänslan upp och ner, ibland känner man sig bättre och ibland känner man sig sämre.

Hur ser du tillbaka på dig själv som 15-åring?
Jag var nog rätt osäker i mig själv, men ändå rätt oberörd. Jag var trött på grundskolan och ville ha förändring.

Det sista du sa högt?
Det var nog ”okej, bra!”, om jag inte minns fel…

Vad önskar du att du var bättre på?
Det mesta… Jag önskar att jag var bra på att måla eller på att spela något instrument. Jag önskar att jag var bättre på att vara mer utåt och bättre på att veta vad jag vill.


vinröda skor, vita strumpor & svart kjol.

Hej på er! Igår tog jag en rask långpromenad med hunden, och idag, efter att jag gjort mig en god sallad, beger jag mig mot gymmet. Emma goes nyttig! Nu är jag äntligen helt frisk och nu kan jag äntligen börja träna, jag är faktiskt rätt taggad. Hoppas att motivationen håller i sig! 

Körkort och sommarjobb.

Jag har numera ett körkort!! Vilken jävla lättnad! Och inte nog med det, jag har ett sommarjobb nu också. Alla bilder (förutom den på den rosa blomman) är tagna idag när jag tog mig en liten rast på jobbet. Än så länge har jobbet mest handlat om att rensa ogräs, men jag gör andra småsaker också. 
Igår var jag och såg The Amazing Spiderman med Simon, den är helt klart värd att se på bio. Eftersom jag samma dag hade fått körkortet kunde vi ta bilen in till bion i Göteborg. När vi väl kommit till Göteborg hade vi bara några minuter på oss innan filmen skulle börja, och jag måste säga att det är inte kul att virra runt inne i Göteborg och leta parkeringsplats när man är stressad och nybliven bilförare. Men, det gick bra tillslut ändå och jag fick se en bra film med en väldigt bra person!

RSS 2.0