2011 sammanfattat.

Förbered er på ett långt inlägg med mycket bilder.
Januari:
Hade huset för mig själv en vecka, umgicks med nytt folk, umgicks med mina två gamla bästisar, var ledsen, var lite glad, myste eller deppade i min säng, började dricka kaffe, läste "En plats de kallar lyckan".
Februari:
Promenerade i snö och på is, pluggade en del, knarkade te, bakade cupcakes och kollade på Melodifestivalen hos Lisa, var trött på vintern.
Mars:
Fick lite vårkänslor, fördrev tiden i skolan med att spela kort och snurra på mynt, fikade en del på stan med vänner, promenerade rätt mycket, bröt i princip ihop för skola och känslor och sånt blev lite för mycket.
April:
Såg när Carl Norén spelade på Bengans, tog årets första cykeltur, grillade med några vänner i Särö, upptäckte den omtalade juicen, jobbade,  lyssnade en massa på albumet Angles, satt på elskåpet i mörkret och pratade, blev tillsammans med Simon, spenderade valborg i Slottskogen, blev glad.
Maj:
Fotade syster som skulle på studentbal, det mesta kändes lätt och tiden gick fort, bokade biljett till Peace and Love, fotade ytterst lite.
Juni:
Åt sushi, satt i Slottskogen och lyssnade på Håkan Hellström, åt glass i värmen, njöt av sommarkvällarna, kollade på Johnossi på Liseberg, cyklade med Lisa och åt kakor och pratade om livet och sånt, fyllde 17, myste med Simon i Tjuvkil, firade midsommar, åkte till Borlänge för Peace and Love.
Juli:
Kom hem från Peace and Love, slappade, njöt av sommaren och lovet.
Augusti:
Var i Danmark, var på havet med vår båt och badade, lagade mumsfilibabba-middag med Simon, kollade in Kulturkalaset och Trädgårdsföreningen, gjorde lite kul grejer i skolan.
September:
Lyssnade på Håkan Hellström på Liseberg, hängde lite i Haga, firade 5 månader tillsammans med Simon på Donken, löven ändrade färg.
Oktober:
Red islandshästar med mamma och farmor, firade kanelbullens dag, åkte till Stockholm med Simon och testade lite vuxenliv i egen lägenhet, upplevde Halloween-hysterin i stan, firade pappas födelsedag med restaurangbesök.
November:
Firade Halloween, fikade varm choklad i Haga, råkade se Erik Saade back stage, stötte på några älgar, gick höstpromenader med Disa, gjorde plättar, myste mycket eftersom vädret var skit, julbakade, var på museum med spanskaklassen.
December:
Slappade hos Simon, pyntade granen, njöt av jullov, åt en massa julmat, firade jul, firade nyår.
Och det var det året det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0