England dag 3 & 4.

Vi fortsätter där vi slutade. Nu är det dag 3 och 4 som gäller!
Vi gick upp tidigt och åkte till Notting Hill och Portobello Road Market. Där fann vi fina hus, en massa gamla prylar och väldigt mycket folk. 
Sedan tog vi tunnelbanan till Big Ben, parlamentet och Westminster Abbey. Big Ben var lika fin och maffig som jag mindes den. 
Här mötte vi Malin (som jobbar som Au Pair en bit utanför London) och hennes pojkvän och tillsammans gick vi till...
...Covent Garden!
Här fick jag resans första (och enda) blodsockerfall och blev skakig och svag i benen, är rätt känslig för att äta för sällan. Men vi hittade ett café, åt grillade mackor och undvek regnet som öste ner utanför. 
Efter att ha gått i Covent Garden tills mörkret börjat falla och efter en vila på rummet, avslutade vi dag 3 med pizza i korridoren på hostelet eftersom köket nästan alltid var knökfullt.
Nästa dag tog vi en röd dubbeldäckare några kvarter bort, vi skulle nämligen till Brick Lane!
Vi gick förbi nedgånga, men ändå charmiga hus för att ta oss till Brick Lane Market.
Det var mycket folk och vindarna var starka (det var här vi fick höra om en storm som var på väg, den värsta på flera flera år tydligen) men det var värt det! Det fanns väldigt många vintage-butiker att kolla in här. När vi kände oss nöjda och klara med Brick Lane, gick vi tillbaka till hostelet, checkade ut och åkte till Chelmsford där Malin numera bor.
 
Mer om Chelmsford får ni läsa i nästa inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0