england dag 5 & 6.

Under vår första natt i Chelmsford (i huset på bilden ovan) kom dem omtalade stormen och elen gick. Annars påverkade stormen oss inte så jättemycket. Vi började morgonen med att bli utkörda ur sovrummet av en elektiker som tydligen skulle greja där, fast vi hade ändå hunnit med en liten sovmorgon då vi var så trötta efter tre nätter på hostelet. Efter att ha slängt ihop en liten frukost och tagit ut familjens hund åkte vi in till Chelmsford.
Vi gick i affärer ett tag (mest på Primark då det är lätt att fastna där) och när vi blev trötta och frusna gick vi till ett fint café och åt scones och drack te. Det kändes rätt typiskt engelskt, och det är ju ett måste med te och scones när man befinner sig i England.
Väl tillbaka i det stora huset (som tidigare varit en lada) tände vi en massa ljus eftersom strömmen inte kommit tillbaka. Malin lagade indiskt och bjöd oss på (vi hade längtat efter riktig hemmalagad mat, så det var gott) och vi skrämde upp varandra i det läskiga mörkret och var övertygade om att det spökade omkring oss.
Trots rädslan för övernaturliga läskigheter, somnade vi på kvällen. Och tur var väl det, med tanke på hur tidigt vi skulle upp på söndagen, den sista dagen i England. 04.00 gick vi upp, fortfarande utan någon el, och åkte till tågstationen. Det tar lång tid från Chelmsford till Heathrow och vi hade fått höra att det skulle vara förseningar i kollektivtrafiken på grund av stormen.
Vi kom i tid till flyget och lämnade England med (i alla fall till större del) nöjda miner. Trots några tråkigheter var den här resan grym! Jag tycker så himla mycket om London och jag tycker så himla mycket om mina resekamrater! Tack för den här resan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0