Florida - Del 3.

Del 3 av Florida-resan, nu kör vi!
Vi sa hejdå till Key West och efter en frukost på Ihop körde vi mot fastlandet och norrut.
Vi kom till träskområdet Everglades och spanade på aligatorer längs en väg med tät grönska på båda sidor om sig. Vi klev ur bilen med paraply och hatt (för att skydda kamerorna från regnet som öste ner) och tittade på aligatorerna där de låg stilla i vattnet. 
Vi såg även färgglada stora gräshoppor, sköldpaddor och fåglar som liknade gamar, plus typiska träskväxter. Det var häftigt att få se allt detta i verkligheten!
När vi kom ut på motorvägen igen möttes vi av världens regn- och åskoväder. Man såg knappt något alls framför bilen.
Vårt mål var detta hus i Cape Coral. Det kändes lyxigt med så mycket plats efter att ha bott relativt trångt på de tidigare ställena. Jag började första dagen här med ett morgondopp i vår alldeles egna pool.
Sedan åkte vi till en strand i Fort Myers och spenderade dagen där med sol och bad. Här fick vi se ett helt stim med rockor!
På kvällen grillade vi på uteplatsen och himlen var alldeles röd/gul.
Vi åkte till en annan strand, på Sanibel Island, och solade och badade ännu mer. Vi fick syn på delfiner ute i vattnet!!
Vi hade ännu en grillkväll på uteplatsen. Det var så skönt att bara hänga där på kvällarna. Vi lyssnade på musik/pratade/badade i poolen/drack och åt gott.
Vi åkte till Fort Myers igen och gick i lite små affärer när vi fått nog av stranden. Under vår vistelse på Floridas östkust regnade det varje dag, oftast på kvällen men denna dagen fick vi en ordentlig skur över oss innan vi var hemma i huset.
Sedan var vår sista dag i Florida kommen och vi tog ett sista dopp i havet och ett sista dopp i poolen med vemod. Vi packade ihop, satte oss i bilen och åkte till flyplatsen. Tack familjen och Florida för denna härliga resa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0