en helg hemmahemma.

I fredags kom mamma och plockade upp mig och tillsammans åkte vi till mitt barndomshem där jag skulle spendera helgen. Vi lagade mat och myste framför tvn, jag hade sett fram emot en sådan fredagskväll.

På lördagen åkte jag med mamma och pappa till havet och promenerade lite med Disa medan de tog upp båten. Jag fyllde lungorna med frisk och höstig havsluft där vi gick på klipporna. På kvällen lagade jag soppa med Frida och sedan åkte vi in till Kungsbacka för att dricka öl och lyssna på en liten akustisk spelning.

På söndagen åkte jag till Göteborg för att spenderade pengar på fint smink och passade på att ta en fika med farmor. Efter en grillad middag på altanen (Wait what? Middag på altanen i oktober? Ja!) åkte jag tillbaka in till stan tillsammans med Sophia och Frida för att gå på The Vaccines på Pustervik. Jag är inte ett stort Vaccines-fan, men har ändå lyssnat på dem rätt länge så det var kul att se dem!
Jag hade egentligen tänkt åka tillbaka till Jönköping tidigt idag, men bestämde mig för att stanna kvar lite längre. Jag passade på att gå en skogspromenad med Disa i höstsolen och njuta av ledigheten innan jag framåt kvällen satte mig på en buss och åkte tillbaka till Jönköping. Det var skönt att vara hemma hos mamma och pappa såpass många dagar och fint att få hänga så mycket med Frida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0