En helg i Skövde.

I helgen var jag, Lisa, Erik, Linnea och Malin på besök hos Sara och Victor i Skövde. Den här helgen var så himla välbehövlig för min del och hade nog inte kunnat komma mer lägligt.
Vi kom dit på fredagkvällen och blev bjudna på middag i den lilla lägenheten. Vi hade en ordentlig myskväll och pratade ikapp i flera timmar om allt som hänt innan vi somnade på soffa/madrasser som täckte hela golvet. På lördag åt vi först frukost på golvet, som en inomhuspicknick ungefär, och gick sedan ut för att se Skövde. Vi promenerade in till stan, åt lunch i solen på en uteservering och fotade trädkronor i sprakande färger. Sedan promenerade vi vidare och tittade på högskolan som Sara och Victor pluggar på.
På kvällen hjälptes vi åt att laga quesadillas (som blivit vår paradrätt) och avnjöt sedan dessa kring soffbordet. Efter lite förande och fixande gav vi oss ut igen. Denna gången styrde vi stegen mot kåren, där studenter från olika delar av Sverige samlades. Denna helgen var det ett evenemang för studenter från Sveriges alla olika högskolor i Skövde och man kunde se diverse olika overaller och studentutstyrslar lite här och var i staden. Kvällen avslutades sedan på en efterfest efter att vi förtärt lite donken-mat.
På söndagen åt vi frukost framför Lejonkungen och passade på att mysa lite till innan det var dags för oss att splittras igen. Det är tråkigt att vi numera är så utspridda, men det är fint att vi kan återförenas såhär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0