Livet genom mobilkameran.

Låt oss ta en titt på det senaste i mitt mobilkamera-arkiv.
Förra helgen, på fredagen närmare bestämt, fick jag ett meddelande från Reetta där det stod "I was thinking about making a burger at home. Do you want to join?". Ja tack! Vi (läs: hon) lagade två otroligt goda burgare med sötpotatispommes till. När burgarna var uppätna och några öl uppdruckna bjöds det på Salmiakki och sen snörade vi på oss skorna och gick vidare.
Ner för trapporna i detta trapphus. Hade velat bo i byggnaden bara för att få gå i det här trapphuset varje dag.
Vi hamnade hos Sven tillsammans med flera andra bra personer och lekte en rolig men klurig lek. Sedan gick vi på ett silent disco, som verkligen var en upplevelse. Klubben spelar ingen musik, man får ett par hörlurar när man kommer dit och på detta stället kunde man välja mellan två kanaler med olika sorters musik. Det var så himla kul att se alla människor med hörlurar och att själv ta av sig hörlurarna ibland och bara lyssna på folk som sjöng med och se folk dansa utan att höra ett beat. När klockan blivit morgon köpte vi mat och såg till att alla kom hem ordentligt. Jag var så himla varm inombords efter den här kvällen, så mycket kärlek.
Samma helg, på söndagen, var det brunch-dags igen. Denna gången hade vi fått bord på stället som vi velat gå till ett bra tag. Det som var så bra med detta stället var att det var brunch-buffé med nästan för mycket att välja på. Detta är alltså omgång ett av kanske tre ↑
Igår spenderade jag hela kvällen på detta stället, Tattoo & Art Vienna. Jag har numera ett pariserhjul på armen. Jag är supernöjd och så tacksam för att denna väldigt upptagna tatueraren jobbade över för att jag skulle kunna få en tid innan jag åker härifrån.
Idag hade jag min första riktiga exam, och jag har nu betat av en av kurserna jag läser här. Efter tentan satt jag i en solig park och drack kaffe och bara NJÖT. Det var vår. Nu har jag gått på påsklov och imorgon åker jag till Berlin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0